Samsung offentliggør fremtidens teknologi til det opkoblede hjem
Hjem EVENT Samsung offentliggør fremtidens teknologi til det opkoblede hjem

Samsung offentliggør fremtidens teknologi til det opkoblede hjem

Af Redaktionen

Under torsdagens pressekonference på IFA-messen i Berlin offentliggjorde Samsung den nyeste teknik, der skal forme fremtidens opkoblede hjem.

Samsung offentliggør fremtidens teknologi til det opkoblede hjem 2Med en stor satsning inden for blandt andet AI og IoT, tager Samsung et yderligere skridt mod sin langsigtede vision om at tilbyde teknik som forenkler, underholder og forbedrer forbrugerens liv og hverdag.

– Samsungs unikke position gør det muligt at tilbyde vores kunder et komplet udvalg af den nyeste AI- og IoT-teknologi med produkter og tjenester lige fra fjernsyn, skærme, lyd, forbrugerelektronik og mobiler, siger HS Kim, President og CEO, Consumer Electronics Division, Samsung Electronics.

QLED 8K
Samsung fortsætter med at revolutionere markedet inden for fjernsynsskærme – nu med sit nye Q900R QLED 8K TV, med 8K AI Upscaling. Samsung QLED 8K TV kommer til at være tilgængeligt i de tre skærmstørrelser 65″, 75″og 85″, og med nye funktioner som alle er klar til HDR 8K – alt sammen kontrolleret af den nye Quantum Processor med 8K – er tv’et klar til 8K-visning. Samsungs QLED 8K TV kommer til at være tilgængeligt i butikkerne fra begyndelsen af oktober.

Samsung The Wall
En Micro LED-skærm rettet mod erhvervskunder. Med det smarte displaydesign er skærmen fuldt tilpasselig, hvilket giver brugerne frihed til at tilpasse skærmen ud fra omgivelserne – hvad end det drejer sig om en hotellobby, museum, en butik eller andet. Derudover har The Wall et bredere farveskema og lav refleksion, som gør det muligt at producere mørke sorte scener med præcision og fantastisk kontrast. The Wall er allerede tilgængelig for bestillinger i Europa.

Soundbars i samarbejde med Harman Kardon
Samsung præsenterer desuden HW-N960 og HW-N860 premium soundbars i samarbejde med Harman Kardon. Produkterne er designet til at understøtte Dolby Atmos og DTS: X for et fordybende, objektbaseret lydmiljø. HW-N960 har en indbygget trådløs subwoofer og bagvendte trådløse højttalersæt, som leverer 7.1.4 kanal lyd, hvilket er det største antal kanaler i en soundbar nogensinde. HW-N860 er en mere forenklet version af HW-N960 og har en 5.1.2 kanal med en hovedenhed og højttaler.

The Frame i ny størrelse
Endelig er Samsungs The Frame-sortiment blevet udvidet, så det nu omfatter en ny 49-tommers model, der for nylig blev introduceret i Europa. Den nye størrelse giver tv-brugere endnu flere alternativer, når de skal vælge et premium-tv. Nye funktioner som f.eks Easy Discovery og Slideshow giver endnu større adgang til verdensberømte kunstnere og museer. Over 850 kunstværker er tilgængelige via Art Store, og Frame fortsætter med at tjene som en indgang til globale mesterværker som Tate, Van Gogh Museum, Berlin City Museum, Uffizi Gallery og Victoria & Albert Museum. De nye modeller leveres også med One Invisible Connection, et optisk kabel, hvor strømmen går gennem en sømløs ledning, hvilket giver brugerne større frihed til at bestemme, hvor og hvordan de placerer fjernsynet i hjemmet.

Samsung tager ekstern lagring til helt nye højder med deres SSD X5
Samsungs nye SSD X5 er den første NVMe™ -baserede Solid State Drive (SSD) -enhed, som tager ydeevne og pålidelighed af eksterne lagringsløsninger til et helt nyt niveau. Den nye X5 bygger på Thunderbolt™ 3-teknik med en exceptionel hastighed i en kompakt og slidstærk indpakning, som gør den til en ideel bærbar lagringsenhed for folk, der arbejder med at skabe content og professionelle IT-løsninger. X5 bliver tilgængelig i butikkerne fra og med den 3. September 2018

Fremtidens innovationer i hjemmet
Det moderne liv stiller højere krav til teknologi, hvor husholdningsapparater fungerer som assistenter med flere funktioner end før. Samsung imødekommer forbrugernes efterspørgsel med en række avancerede AI- og IoT-løsninger. Family Hub-køleskabet er udstyret med en stor berøringsskærm med kontrolpanel, der gør det muligt at styre tilsluttede enheder, herunder tredjeparts enheder. Bixby og Voice ID giver brugerne mulighed for at få tilpasset brugen ud fra personlige oplysninger og med Family Hubs Meal Planner, kan køleskabet hjælpe forbrugerne med at planlægge måltider ved at anbefale opskrifter.

Ovnen Dual Cook Flex forenkler madlavning og varierende kostbehov. Med sin fleksible dør og dual-cook-funktion kan brugerne tage højde for ethvert familiemedlems behov. Med madlavningsguiden kan forbrugerne få anbefalinger om, hvilken ovn der skal bruges baseret på fødevareingredienser og typen af madlavning.

Den moderne Quick Drive-vaskemaskine kan vaske dit tøj på den halve tid uden at gå på kompromis med vaskens resultater. Derudover bruges AI-teknologi som Q-ratorsystem til at hjælpe forbrugeren med at rense ordentligt og effektivt samtidig med at Laundry Planner minimerer tiden yderligere ved at tillade brugeren at starte og stoppe vasketøjet ud fra et planlagt skema.

Galaxy Watch med 4G og forbedret batteritid
Det nye Galaxy Watch, der blev præsenteret under Udpacked i New York, blev ligeledes vist nærmere frem under IFA. På udseendet ligner uret et helt traditionelt ur, men det er udstyret med smart-teknologi. Det nye Galaxy Watch har en forbedret batterilevetid på op til 80+ *** timer, hvilket eliminerer behovet for daglig opladning. Via 4G-forbindelse kan Galaxy Watch-brugere fortsætte deres online levestil – selv uden at være forbundet til en smartphone. For at imødekomme forbrugernes efterspørgsel og bevidsthed om trivsel er der også funktioner som stresshåndtering, søvnanalyse og vejrtrækningsøvelser, der hjælper brugerne med at holde fokus.

Galaxy Note 9
På IFA præsenterede Samsung desuden deres seneste skud på Note-stammen, Galaxy Note9. Den nye Galaxy Note9, som blev lanceret tidligere i august i New York, bygger videre på Note-seriens grundsten med en endnu bedre præstationsevne, en ny S Pen som for første gang er forbundet til telefonen og Samsungs smarteste kamera nogensinde. Galaxy Note9 kommer i to versioner – både som 128GB og 512GB, med mulighed for at tilføje et microSD-kort.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>