BullGuard lancerer Small Office-sikkerhed

Det prisvindende cybersecurity-selskab BullGuard har frigivet BullGuard Small Office Security.

BullGuard lancerer Small Office-sikkerhed 1En ny skystyret slutpunkts-sikkerhedstjeneste designet specifikt til små virksomheder, der har brug for avanceret, men alligevel let at administrere, cybersikkerhedsbeskyttelse, som de kan stole på for at bevare onlinetrusler som hackere, vira og ransomware i skak. BullGuard Small Office Security giver kunderne robust slutpunktsbeskyttelse, administreret gennem en skybaseret portal, der leverer enkel, men alligevel omfattende fjernstyring, problemfri implementering og øjeblikkelig opløsning, når sikkerhedsproblemer opstår, og understøttes af BullGuards meget anerkendte live 24/7 tekniske support. BullGuard Small Office Security er tilgængelig ved lancering udelukkende via kanalpartnere og hjælper BullGuard-partnere med at positionere sig som “go-to” -eksperter på et stadig vigtigere marked.

”Cybersecurity-løsninger er typisk komplekse og udfordrende for små virksomheder at implementere og bruge, fordi de er genudviklet fra ældre virksomhedsløsninger designet til organisationer med tusinder af brugere. BullGuard Small Office Security er specielt designet til at imødekomme behovene i dagens små kontorer, ”sagde Paul Lipman, administrerende direktør for BullGuard. ”BullGuard Small Office Security giver omfattende central styring med en brugergrænseflade, der gør det nemt for små virksomheder at se et klart og enkelt overblik over realtidssikkerheden på alle deres enheder og hurtigt modtage advarsler om eventuelle problemer. Opsætning og implementering tager kun minutter, slutpunktets fodaftryk er let, og den foreslåede afhjælpning hjælper med handling og løsning af sikkerhedsproblemer på få sekunder. ”

I hjertet af BullGuard Small Office Security ligger BullGuards anti-malware-beskyttelse, der inkluderer en proprietær flerlagsadfærdsmotor, der konsekvent scorer meget højt i uafhængige malware-detekteringstest. Tilføjelsen af slutpunktsbaseret maskinlæring styrker også sikkerheden med avanceret nul-dages trusselsdetektion, som sikrer, at systemer er beskyttet, selv når de er offline, og uden at det påvirker enhedens ressourcer.

BullGuard Small Office Security beskytter flere enheder (PC, Mac og Android). Det beskytter arbejdsstationer og laptops mod malware og beskytter smartphones og andre mobile enheder, når ansatte er på kontoret eller derhjemme, varm desking eller rejser. BullGuard Cloud Admin Portal muliggør centraliseret styring af alle enheder og er udelukkende designet til at imødekomme små kontorkrav, herunder:

● Nem, problemfri applikationsdistribution: Virksomhedsadministratoren e-mailer medarbejdere fra portalen, og de klikker på et link og registrerer uden behov for at indtaste legitimationsoplysninger. Dette inkluderer arbejdsenheder såvel som personlige enheder (BYOD), som virksomheden ønsker at beskytte.

● Abonnements- og installationsstyring: Giver administratoren muligheden for at deaktivere eksisterende installationer fra portalen og aktivere nye medarbejdere og enheder efter behov.

● Oversigt over enhedssikkerhed: Giver en klar, enkel oversigt over sikkerheden i virksomhedens slutpunkter og advarer administratoren om ubeskyttede slutpunkter, infektioner eller manglende opdateringer.

● Meddelelser: Advarer administratoren i realtid om sikkerheds- og enhedsstyringshændelser.

● Behandling af fjernkommandoer: Gør det muligt for administratoren eksternt at scanne, opdatere, deaktivere, aktivere, genstarte og administrere filer i karantæne samt sende lås, lokalisere, skrige og udslette kommandoer til virksomhedens mobile slutpunkter i realtid.

● Indholdsfiltrering: Tillader, at administratoren definerer webstedskategorier, der skal blokeres eller tillades på slutpunkter.

● Detaljeret rapportering: til enheder, opgaver og trusler.

● Gruppeindstillinger: Administratordefinerede indstillinger eller regler for grupper af brugere, afhængigt af præference.