Opdater jeres IT-strategi med Circular Computing

Circular Computing

Opdater jeres IT-strategi med Circular Computing

Hvad er circular computing? Og hvorfor er det værd at gå op i?

I dag bliver rigtig lidt elektronik genbrugt når du smider det ud – både fordi mange gerne vil have det nyeste elektronik hvert år, og fordi mange har en forestilling om at genbrugt elektronik er langsomt, i dårlig stand og usikkert. Men denne forestilling er konceptet Circular Computing og AimIT ude på at lave om på.

I stedet for at genbruge dele af gamle computere, gør man det der kaldes for genproduktion. Ved genproduktion udskifter man dele som batteri, LCD og SSD, og sørger for at gennemgå hele 100 punkter, så du kan være sikker på at den computer du modtager, lever op til de høje krav som du sætter for din elektronik.

Når virksomheder anvender circular computing, bidrager man med en mere bæredygtig IT-strategi, der kan forenes med det store teknologiske fremskridt som vi oplever i øjeblikket, og samtidig er der mange penge at spare – faktisk op til 40% af computerens nypris.

Hvordan fungerer circular computing?

Målet med circular computing er at ende denne onde cirkel, der opstår ved at skifte velfungerende elektronik ud hvert eller hvert andet år. Dette gøres ved at opkøbe computere og laptops fra leasingselskaber der er internationalt anerkendte og som har en høj standard når det kommer til sikkerhed og kvalitet. Herefter gennemgår computeren en genproduktion – hvor man udskifter en række dele der sikrer at produktet kan fungere optimalt og efter den standard der kræves i det professionelle erhvervsliv. Faktisk vil den færdige computer opnå samme garanti og stand som en helt ny computer.

Hvordan gør vi?

For at sikre at hvert produkt kan klare at blive brugt professionelt, varer genproduktionen omkring 5 timer, og vi sørger for at gennemgå hele 100 punkter, så vi kan være sikre på at du kan bruge computeren i dit job, helt uden problemer og som om produktet var helt nyt. Dette er en løsning der rent faktisk passer til mange forskellige virksomheder, der alle har et fælles ønske om at være økonomisk og miljømæssigt bevidste og som vil have et produkt der har mindst dens originale ydeevne – og som naturligvis leveres med 3 års garanti, lige meget om der er en HP, DELL eller måske en ASUS eller LENOVO.

Når vi er færdige med genproduktionen, får du en computer der er certificeret som CO2 neutral. Det er mere etisk og bæredygtgit, og det er endda genproduceret efter kvalitetsstandarderne ISO 8887: 211 og ISO 9001.

Hvorfor er circular computing vigtigt?

Fordi der hele tiden er et krav om at udvikle produkter der kan være hurtigere, bedre og stærkere, skifter mange deres elektroniske produkter ud alt for ofte. Mange “ældre” produkter kan klare deres opgaver, men hvert år bliver de alligevel skiftet ud fordi rigtig mange industrier og virksomheder lever efter en “nyt er bedst”-mentalitet.

Dog er det faktisk i rigtig mange tilfælde muligt at opdatere modeller der ellers er udfasede, så de stadig kan anvendes i professionelt øjemed – uden at gå på kompromis med brugeroplevelse og kvaliteten af arbejdet. På den måde kan jeres virksomhed have en positiv effekt og være med til at nedsætte den kraftige vækst i CO2 udslip som IT-industrien lige nu er ansvarlig for hvert eneste år og som bidrager til ressourcespild, forurening, manglende arbejdsrettigheder og overproduktion af elektronisk affald som ikke kan genanvendes.