Combi gulvvasker fjerner snavs og vasker i én og samme arbejdsgang
Hjem NYE PRODUKTER Combi gulvvasker fjerner snavs og vasker i én og samme arbejdsgang

Combi gulvvasker fjerner snavs og vasker i én og samme arbejdsgang

Af Redaktionen

Tineco, der udvikler innovative teknologier og intelligente elektronikprodukter til hjemmet, og som er særlig kendt for deres håndholdte, ledningsfrie combi gulvvaskere, som både støvsuger og vasker gulv i en og samme proces, udvider nu deres innovative produktserie af combi gulvvaskere med produktet FLOOR ONE S5 Extreme.

Samtidig udvides serien af ledningsfrie håndholdte støvsugere med produktet S12 Tango.

Begge produkter er allerede nu tilgængelige hos udvalgte forhandlere på det danske marked.

Forårsrengøringen står for døren rundt omkring i de danske hjem, og i den forbindelse lancerer Tineco nu en opgraderet udgave af deres prisvindende ledningsfrie FLOOR ONE combi gulvvasker. Den nye tilføjelse til serien hedder FLOOR ONE S5 Extreme og sørger for både at støvsuge og vaske gulvet i en og samme arbejdsgang, hvilket betyder mere bekvem og effektiv rengøring. Det nye produkt er med andre ord meget mere end blot en ny håndholdt støvsuger.

”I takt med at det bliver stadig mere populært at indrette sig med hårde gulve i hjemmet, har vi set et behov i markedet for at udvikle en produktkategori, der kan støtte op omkring intelligent og effektiv rengøring af netop denne type gulve. Det er blevet til udviklingen af vores populære combi gulvvaskere, som sørger for både at støvsuge og vaske gulvene i en arbejdsgang. Produkterne kan naturligvis afprøves hos den lokale forhandler inden køb, da vi ved hvor overbevisende en oplevelse det er, når man første gang støvsuger et tabt æg eller et glas spildt mælk op fra gulvet”, siger Marco Getz, General Manager hos Tineco Europa.

FLOOR ONE S5 Extreme

Combi gulvvasker fjerner snavs og vasker i én og samme arbejdsgang

S5 Extreme combi gulvvasker

Ekstra sugetilstand fjerner fugt og væsker

FLOOR ONE S5 Extreme kommer med en ekstra sugeindstilling, som er velegnet til fx at suge fugt op fra badeværelsesgulvet eller spildt mælk fra flisegulvet i køkkenet, helt uden behov for at tilføre friskt vand. Takket være den store vandtank og det ekstra tilbehør kan brugeren derfor rengøre større områder med den samme rene vandtank.

Ekstra børsteruller

For at sikre den optimale hygiejne og lugtfri brug, indeholder Tineco’s Extreme model 2 ekstra børsteruller, så en våd og beskidt rulle nemt kan skiftes ud med en ren og tør rulle og dermed sikre det optimale rengøringsresultat.

Intelligent støvsensor tilpasser automatisk rengøringen

FLOOR ONE S5 Extreme kommer også med en intelligent iLOOP støvsensor, der vurderer, hvor snavset gulvet er og automatisk tilpasser sugekraften og rullens hastighed derefter, hvilket sikrer en effektiv rengøring.

Stemmeassistent, app-styring og LED-dispaly

Produktet kan nemt betjenes med Tineco stemmeassistent og kan forbindes til app, hvorfra man kan få information om, hvor længe produktet skal oplade endnu for at være på 100%. Endelig har FLOOR ONE S5 Extreme et LED-display, som viser batteriprocenten, og om du gør rent i max- eller auto-tilstand. Displayet viser også, hvornår vandtanken skal tømmes, eller hvornår selvrensningen går i gang.

FLOOR ONE S5 Extreme forhandles hos blandt andet El-salg Euronics til en vejledende pris på DKK 4.299

PURE ONE S12 Tango

Har man ikke behov for gulvvask som en del af gulvrengøringen, men stadig gerne vil have friheden til at kunne støvsuge sine gulve uden at være begrænset af en ledning, så er Tineco’s nye håndholdte ledningsfrie støvsuger PURE ONE S12 Tango et godt bud på netop det. S12 Tango er en tilføjelse til PURE ONE-serien, og giver dig en kraftfuld, støjsvag og alsidig ledningsfri og håndholdt støvsuger, som gør gulvrengøringen til en sand fornøjelse.

Intelligent sensor tilpasser sugestyrken efter behov

Takket være den banebrydende teknologi iLoop Smart Sensor, som også er indeholdt i S5 Extreme, kan S12 Tango helt af sig selv tilpasse sugestyrken alt efter behov, hvilket blandt andet sikrer, at enheden kun bruger den nødvendige mængde energi, hvorved man økonomiserer med batteriet og mindsker antallet af opladninger.

Alt-i-et LED Display og interaktiv touch screen

S12 Tango er udstyret med et brugervenligt LED-display, der giver brugeren et nemt og overskueligt overblik over vigtige funktioner såsom støv- og batteriniveau, sugekraft, WiFi-signalets styrke og advarsler om eventuelle funktionsproblemer.

Produktet betjenes nemt og ubesværet ved hjælp af den interaktive touch screen – herfra kan man styre sugestyrken eller ændre indstillingen fra Auto til Manuel med et enkelt tryk.

Brug for superkræfter?

S12 Tango har et ekstra gear, der kan tilføre rengøringen de nødvendige superkræfter. Med Max Power indstillingen kan man opnå en sugestyrke på op til 145W, hvilket er op til seks gange kraftigere end ved almindelige trådløse støvsugere med DC-motorer og muliggør en dybere og mere grundig rengøring.

S12 Tango forhandles hos El-salg Euronics til en vejledende pris på DKK 4.499

For mere information om Tineco’s produkter besøg venligst www.tineco.com .

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>