MultiQ vinder Metroskabets udbud vedrørende informationsskærme
Hjem NYHEDER MultiQ vinder Metroskabets udbud vedrørende informationsskærme

MultiQ vinder Metroskabets udbud vedrørende informationsskærme

Af Redaktionen

I 2019 indvies Cityringen i København, der er en udvidelse af den eksisterende Metro.

MultiQ vinder Metroskabets udbud vedrørende informationsskærmeI forbindelse med dette har Metroselskabet gennemført et udbud vedrørende leverance og drift af informationsskærme til den nye Cityring og nogle af de eksisterende metro-stationer. Dette udbud blev vundet af MultiQ. Ved hver station opsættes informationsskærme der viser togenes afgangstider.

Metroselskabet har ansvaret for Københavns Cityring- og Metrostationer, der årligt benyttes af
ca. 60 millioner rejsende. Der er i kollektiv trafikken en generelt øget digitalisering af informationsniveauet. Et øget informationsniveau er med til at give en bedre rejseoplevelse og skaber aktuelle valgmuligheder for passagererne under rejsen.

”MultiQ har længe haft et godt samarbejde med Metroselskabet, og vi er stolte over at få lov til at fortsætte dette. Dette viser at vi har konkurrencedygtige løsninger til sektoren. Løsninger som forbedrer rejseoplevelsen, og som bidrager til at gøre kollektiv trafik til det rigtige valg for medborgerne” siger Mads Hansen, VD MultiQ Danmark.

Mange aktører vælger at investere i smarte kommunikationsløsninger. Københavns 5C buslinje, Nordens mest trafikerede buslinje, anvender en komplet IT-løsning fra MultiQ, til information for passagererne, og som kommunikationssystem mellem chaufførerne og busselskabet. Sidste år valgte den kollektive trafik på Island at satse på ny informationsteknik, og i år har Syddanmark, Fyn og Bornholm valgt MultiQ som leverandør at informationsløsninger til stoppesteder og stationer. I april bliver Roskilde Kommune først med miljøvenlige og elektriske busser, med omfattende kommunikation løsninger for de rejsende og medarbejderne. I Sverige har Skånetrafiken længe været en af de drivende aktører indenfor digitalisering med forskellige løsninger, såvel udendørs som inde i busser og tog.

Gennem blandt andet disse projekter har MultiQ opnået en stærk position indenfor løsninger til morgendagens kollektive trafiksektor.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>