Adobe tilføjer i dag store opdateringer til Creative Cloud
Hjem NYE PRODUKTER Adobe tilføjer nu store opdateringer til Creative Cloud

Adobe tilføjer nu store opdateringer til Creative Cloud

Af Redaktionen

Adobe annoncerer i dag store opdateringer til Creative Cloud, herunder Photoshop, Lightroom og Lightroom Classic.

Det bliver nu nemmere at bruge og redigere i Photoshops webudgave (beta-version).

Derudover får Adobe Sensei, som anvender kunstig intelligens og maskinlæring til at gøre kreative processer nemmere, et løft. Endelig får brugere af både Photoshop og Lightroom nemmere ved at arbejde i programmerne på tværs af flere forskellige platforme (desktop, web og mobil).

Mulighederne for digital kreativitet når endnu engang nye højder takket være nye opdateringer til Photoshop, Lightroom og Lightroom Classic, som Adobe frigiver i dag. Adobe udsender samtidig en stor opdatering til Substance 3D Painter, Designer og Sampler, som giver brugerne bedre og bredere muligheder.

AI-dreven innovation og udvidede arbejdsgange i Photoshop

Samtidig lanceres nye features til de populære såkaldte Neural Filters i Photoshop, som er blevet et af de mest brugte værktøjer i Photoshop, der er skabt ved hjælp af maskinindlæring. Neural Filters har hjulpet med at reducere komplekse arbejdsgange og gjort billedredigering nemt og intuitivt. Indtil videre er 300 millioner filtre blevet brugt af fire millioner kreative over hele verden.

I dag udsender Adobe det effektive Photo Restoration Neural Filter, som er designet til at hjælpe brugere med at bringe nyt liv til gamle og beskadigede billeder. Filteret kan finde og fjerne bl.a. ridser, skader og slitage på sekunder.

Adobe tilføjer i dag store opdateringer til Creative Cloud

Adobe har bl.a. opdateret følgende ting i Photoshops webudgave (beta-version):

  • Nye nemme redigeringsværktøjer som Curves, Refine Edge, Dodge and Burn og Smart Objects conversion
  • Nem og hurtig adgang via mobilen til gennemsyn og kommentering
  • Nyt læringsmateriale, som skal hjælpe nye kreative med at komme i gang med Photoshop
Nye opdateringer til Lightroom-universet

Lightroom og Lightroom Classic opdateres med nye redigeringsværktøjer og andre værktøjer, der sparer fotografer tid. Nævneværdige tilføjelser inkluderer:

  • Fotografer får mulighed for lynhurtigt at kunne trimme og redigere videoklip i Lightroom ved at bruge forudindstillede opsætninger
  • Adaptive Presets gør det muligt ved hjælp af kunstig intelligens og maskinindlæring at anvende forskellige effekter i bestemte dele af et billede (Lightroom desktop, Lightroom Classic, Adobe Camera Raw)
  • Bedre arbejdsgange der gør det muligt bl.a. at justere graden af forudindstillede værktøjer (Lightroom desktop, mobile,web, Lightroom Classic) og mulighed for at sammenligne billeder ved siden af hinanden
  • AI-drevet Auto Red Eye Removal (Lightroom desktop og Adobe Camera Raw)
  • Nye Premium Presets (Lightroom desktop,mobile, web, Lightroom Classic og Adobe Camera Raw)
  • Udvidelse af Remix-mulighederne for Lightroom på mobil og web

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>