Coop går forrest med deklarering af fødevare-allergener i NiceLabel-løsning
Hjem Nyheder Coop går forrest med deklarering af fødevare-allergener i NiceLabel-løsning

Coop går forrest med deklarering af fødevare-allergener i NiceLabel-løsning

Af Redaktionen

Den schweiziske del af Coop har valgt NiceLabel, en af verdens førende udviklere af software til design og styring af etiketter og labels, som leverandør af et nyt etiketteringssystem.

Coop går forrest med deklarering af fødevare-allergener i NiceLabel-løsningDet skal være med til at forbedre allergen-mærkningen af produkter på Coops fabrikker og in-store-bagerier. Systemet omfatter design, styring og kvalitetssikring af fødevaremærkater, så allergener, ingredienser og næringsindhold fremgår konsistent og sporbart på produkterne.

I Schweiz er Coop landets næststørste supermarkedskæde, og det er her, man har indført NiceLabels etiketteringssystem på tværs af selskabets produktionsenheder. Nu udvider Coop NiceLabel-løsningen til også at dække 45 in-store-bagerier for at forbedre nøjagtigheden af etiketterne og fødevaresikkerheden generelt.

NiceLabel-systemet gør det muligt for Coop at konsolidere hele labelling-processen, fjerne unøjagtigheder og forbedre arbejdsgange og kvalitetssikring i forbindelse med design. og print af produkt- og forsendelseslabels.

  • Vi kan ikke sidde industriens udfordringerne med allergen-mærkning overhørig. Coop kræver, at al mad, der forarbejdes i butikken, er ensartet og tydeligt mærket i forhold til ingredienser og potentielle allergener. Ved at implementere NiceLabel i vores 45 bagerier opnår vi netop det, siger Didier Gremaud, Head of IT Processes ERP Production Companies i Coop.

NiceLabels system integreres med Coops eksisterende SAP-system. Hver produktionsenhed og bageri kan designe deres egne labels, men det centraliserede dokumenthåndteringssystem sikrer, at det kun er bestemte brugere, der kan lave rettelser.

Det giver et sikrere og mere effektivt system. Coop kan således bruge universelle templates, som indeholder det korrekte og godkendte labelformat, uafhængigt af printer eller printopløsning.

  • Derudover har NiceLabel digitaliseret vores processer og fjernet it-byrden, hver gang vi ønsker at ændre en label. Før havde vi adskillige interfaces til de forskellige printermiljøer. Nu har vi ét system og én brugerflade. NiceLabels dokumenthåndteringssystem logger alt med henblik på sporbarhed, og det har været afgørende i vores bestræbelser på at højne kvalitetskontrollen, tilføjer Didier Gremaud.
  • Markedet for fødevaremærkning ændrer sig, og selvom det handler om forbrugersikkerhed, er der en masse forvirring om, hvad der egentlig kræves. Derfor er det godt at se en førende spiller som Coop gå foran på fødevaresikkerhedsområdet ved at indføre nye arbejdsgange, når det gælder mærkning af bagerivarerne, siger Ken Moir, VP, Marketing, NiceLabel.
  • Vi hjælper Coop med at nå deres mål på området ved at tilbyde et labelsystem, der er ens for alle, bærbart og i stand til at højne effektiviteten, kvaliteten og nøjagtigheden gennem hele processen. Uanset hvilket bageri eller hvilken produktionsenhed, der printer en label, kan brugerne og kunderne være sikre på, at den indeholder nøjagtig og opdateret information om allergener og næringsindhold. Den proces understøttes af NiceLabels dokumentsystem, der forenkler, automatiserer og forbedre kvalitetsprocessen og samtidig fjerner risikoen for menneskelige fejl, slutter Ken Moir.

NiceLabels system er også tilgængelig som SaaS med lanceringen af Label Cloud, verdens første offentligt tilgængelige cloudbaserede labelsystem.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>