Silvan sætter fokus på et bæredygtigt flyttesortiment og udskifter 200 trailere
Hjem BÆREDYGTIGHED Silvan sætter fokus på et bæredygtigt flyttesortiment og udskifter 200 trailere

Silvan sætter fokus på et bæredygtigt flyttesortiment og udskifter 200 trailere

Af Redaktionen

Byggemarkedet Silvan har netop udskiftet 200 af deres gratis låne-trailere og benytter muligheden for at sætte fokus på et mere bæredygtigt flyttesortiment.

Ønsket om at tilbyde låne-trailere i topkvalitet til danskerne, er et led i Silvans bæredygtige strategi, hvor deleøkonomi også er nøgleordet i for eksempel værktøjsudlejning og udlejning af el-ladcykler.

Silvan har i samarbejde med Freetrailer netop udskiftet 200 trailere i 41 varehuse over hele landet. De nye trailere er designet ligesom de bæredygtige flyttekasser, der kan købes i Silvan. Flyttekasserne er skabt med omtanke, som betyder, at de er produceret af træfibre fra FSC-certificerede skove i Sverige. Ifølge Trine Bredow, der er Project Manager, Commercial Excellence hos Silvan, skal designet gøre opmærksom på muligheden for at flytte lidt grønnere.

– De helt særlige træfibre, der er blevet brugt til Silvans flyttekasser, kommer fra skovbrug, hvor der værnes om dyrelivet og aldrig fældes mere, end skoven kan reproducere. På den måde kan vi tilbyde danskerne en grøn og bæredygtig flyttekasse, når der skal flyttes, eller når der bare er behov for opbevaring. Designet på trailerne skulle gerne minde os om det i hverdagen, fortæller Trine Bredow.

Deleøkonomien accelereres

Samarbejdet mellem Silvan og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, har eksisteret siden 2010, og igennem tiden er det blevet til tusindvis af gratis trailerudlån fra Silvans varehuse. Freetrailer-direktør Philip Filipsen ser de nye trailere som en løftestang til at accelerere deleøkonomien i Danmark endnu mere.

Silvan sætter fokus på et bæredygtigt flyttesortiment og udskifter 200 trailere– Deleøkonomi og bæredygtighed står højt på vores agenda, og det gennemsyrer stort set alt, hvad vi foretager os her hos Freetrailer. Set i det lys er det ganske enkelt fantastisk med en partner som Silvan, der tør tænke ud af boksen og lave kreative, sjove og miljørigtige tiltag til gavn for kunderne. Med de nye trailere tager vi endnu et stort skridt i forhold til at speede op for miljørigtig deleøkonomi i Danmark, og det er virkelig positivt, siger Philip Filipsen.

Samspil med kreativt bureau

Designet af de nye trailere er blevet lavet i samarbejde med bureauet ZUPA, der er Silvans kreative partner. Ifølge Trine Bredow var især et element vigtigt i den kreative udviklingsproces.

– Vi har bevidst designet de nye trailere som vores flyttekasser. Vi ønsker at skabe en stor grad af genkendelighed hos danskerne, både når det drejer sig om at gøre opmærksom på det grønnere valg i forhold til flytning, men også i forhold til vores visioner om bæredygtighed og store fokus på miljøhensyn generelt i forretningen, siger Trine Bredow.

De 200 trailere, som Freetrailer udskifter hos Silvan, kommer ikke til at gå til spilde. Standen på dem er fortsat så god, at de vil indgå i nye løsninger hos andre partnere hos Freetrailer.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>