Maritim innovation på erhvervsuddannelser frem til 2020
Hjem NYHEDER Maritim innovation på erhvervsuddannelser frem til 2020

Maritim innovation på erhvervsuddannelser frem til 2020

Af Redaktionen

Innovative faglærere på TEC har siden 2017 udviklet og gennemført over 20 korte, maritimt tonede undervisningsforløb – og de fortsætter.

Maritim innovation på erhvervsuddannelser frem til 2020Eleverne – kommende smede, automatikteknikere – har på grundforløb 1 og 2 samt hovedforløbet udviklet alt fra kraner, havvindmøller og undervandsrobotter til flodpramme og løsninger på miljøudfordringerne i den maritime industri.

Frem til 2020 fortsætter TEC med at skaffe flere praktikpladser i den maritime industri, udvikle maritime undervisningsforløb og arrangere maritime virksomhedsbesøg sammen med partnerne i projektet Fremtidens Maritime Håndværker: KEA, NEXT, SIMAC, Danske Maritime og Maritime Development Center.

Projektet er støttet af EU’s Socialfond og Vækstforum Hovedstaden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>