Elektroteknik til industri og byggebranchen

Mangler du produkter inden for elektroteknik og andre elektronik komponenter til din virksomhed, er du kommet til det rette sted.

Elektroteknik til industri og byggebranchen 1
Elektroteknik til industri og byggebranchen

Elteco ApS er din distributør inden for elektroteknik. Virksomheden har mere end 20 års erfaring med både at forhandle og distribuere en bred vifte af el-tekniske komponenter til kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark og Skandinavien. Virksomheden er grundlagt i 1999, og har sidenhen opbygget et omdømme som værende en pålidelig og faglig stolt virksomhed med kvaliteten i orden. De forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra flere af markedets bedste producenter inden for den elektrotekniske branche.

Elektroteknik indebærer kommunikation og maskinstyring til el-produktion og elinstallation, og det er en branche, der konstant vækster, og hvor mange ting ændrer sig – både i forhold til ny viden, men også i forhold til nye teknologier. Derfor fokuserer de hos Elteco altid på, at holde sig opdaterede herom. På den måde sørger de for, at de altid er godt klædt på til at være en kompetent og troværdig samarbejdspartner for dig og din virksomhed.

Salg af el-artikler til hele landet

Hos Elteco ApS sælger og distribuerer de el-artikler til grossister og mange andre forskelligartede virksomheden i OEM-segmentet. De tilbyder blandt andet produkter såsom:

  • Automatsikringer
  • Energimålere
  • Kontakture
  • Motorværn
  • CEE-stik og materiel
  • Fodkontakter
  • Lystårn
  • Vibrationsmotorer

Alle virksomhedens produkter er CE-mærkede i overensstemmelse med IEC og CENELEC-standarder, og de forhandler til mange forskellige kunder. Alt fra mindre lokalforhandlere til store og veletablerede virksomheder, der beskæftiger sig og har brug for elektrotekniske komponenter, så tøv ikke med at kontakte dem.

Din ekspert inden for energimålere

En af de elektrotekniske komponenter, som virksomheden sælger, er energimålere. Inden for dette felt har de stor ekspertise og mange års erfaring. En energimåler måler strømforbruget og kan bruges til at danne et overblik over, hvor meget strøm forskellige apparater bruger. Derudover kan en energimåler også hjælpe med at identificere strømtyve. Strømtyve er apparater, som konstant bruger strøm – også selvom de ikke er i brug. Denne form for apparater, vil mange gerne være fri for, og så er en energimåler et optimalt redskab til at opdage dem. Elteco forhandler nogle af markedets bedste energimålere til konkurrencedygtige priser. Produkterne er udelukkende fra kvalitetsbevidste leverandører, som er kendt for at skabe gode og pålidelige produkter. Du er dermed garanteret en nøjagtig og driftssikker energimåler hos Elteco.