Asger lavede hundredvis af dates for folk
Hjem EFTER ARBEJDE Asger lavede hundredvis af dates for folk

Asger lavede hundredvis af dates for folk

Af Redaktionen

Asger lavede hundredvis af dates for folk, Mathias lavede app’en TOOGOODTOGO.

Nu er de sammen om relanceringen af det mest intelligente app-dating-spil, Ruumble med over 60.000 danske brugere!

Derfor dater få mænd næsten alle kvinderne

Med alle tilgængelige dating apps skulle man tænke, at online-dating efterhånden var enkelt. Statistikker fortæller noget andet: 20% af mændene dater 80% af kvinderne, 93% af beskeder sendes af mænd, og kun 6% af beskederne bliver besvaret.

Statistikkerne giver mening iflg. Asger Lindholm, stifter af app-dating-spillet Ruumble, som fortæller: “Dating apps er designet til at like hinandens profiler, og hvad nu? Af den grund belønner disse apps automatisk aggressivitet; folk, som er lige på og ikke lader sig slå ned af en afvisning, men bare rykker videre til næste match.”

Gennem andre dating-apps hjalp Asger med at lave hundredvis af dates for folk og opdager et mønster i matches, som blev til dates

I den populære iværksætterpodcast Fremtidsfabrikken fortæller Asger Lindholm os om, hvordan han lavede hundredvis af dates for andre og fik idéen til dating-spillet Ruumble, hvorfor det kostede ham et surt tjent millionbeløb at bygge, og efter 60.000 brugere crasher app’en og må bygges fra ny, hvor tidl. partner går ned med stress. App’en relanceres nu med opbakning fra ny co-founder Mathias Mønsted (fhv. TOOGOODTOGO stifter).

Der findes et mønster i succesfulde matches, det mønster bygger vi Ruumble-konceptet på

Et match, som bliver til en date, indeholder ofte fysisk tiltrækning, en god samtale, gensidig respons, kemi, relevans, tryghed, humor, fælles værdier, fokus på daten og nysgerrighed.

Asger lavede hundredvis af dates for folkRuumble har medtaget det hele i ALLE matches, gennem et spil. Et spil, som starter, når man liker hinandens profiler. Gennem 4 tidsbestemte runder af målrettede spørgsmål tager du stilling til dit mulige match. Efter hver runde ser du modpartens svar. Det giver mulighed for at fortsætte eller afbryde. Du bestemmer. Gennemføres spillet, fortsætter man samtalen i chatten i stedet for at skulle starte den.

App’en målretter relevante spørgsmål, som intet menneske er i stand til at stille, med fokus på daten

Ruumble er din intelligente wingman og pleaser begges behov og ønsker. På eksemplerne her ser du f.eks. hvordan app’en formidler, at begge har planlagt at flytte til Miami, og i det næste spørgsmål formidler app’en tidspunktet for en date, som passer begge bedst. På den måde giver Ruumble en storytelling, nysgerrighed og muligheder med dit match.

Kvinderne føler sig tilpasse i selskab med Ruumble

“Kvinder fortæller, at det ikke føltes aggressivt og irrelevant, som det gør at skrive til en person, som kun har bedømt en på udseendet, hvor Ruumble skaber den relevans og nysgerrighed. Vi kan også afsløre på de få dage, vi har været ude, at 71,8% af kvinderne tager det første træk og står også får hovedparten af opgraderinger til Ruumble Prime”, siger co-founder Mathias Mønsted.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>