Untitled 32
Hjem NYHEDER Ét firma står for mere end 7 Exabytes af enterprise storagekapacitet globalt

Ét firma står for mere end 7 Exabytes af enterprise storagekapacitet globalt

Af Redaktionen

Infinidat, en førende udbyder af storageløsninger i enterpriseklassen, beretter, at de nu har implementeret 7,1 Exabyte af enterprise storagekapacitet over hele verden.

Det markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der kun går ind i sit 10. År.

Er du i tvivl om hvor meget en exabyte udgør, er det estimeret at alle ord, menneskeheden har talt vil udgøre ca. 5 exabyte, at én exabyte med videoopkald vil tage ca. 237.823 år at optage eller at du kan lagre 36.000 år med video i HD-kvalitet på blot én exabyte.

Det er så meget dataplads, at det er svært at forholde sig til. Men mest håndgribeligt er det måske at Spotify med rundt regnet 35 millioner sange, kun har behov for ca. 70.000 TB – selvom også her naturligvis stiger. Med ca. 40.000 sange om dagen.

Det viser blot at alle virksomheder har et voldsomt stigende behov for at kunne lagre data, hurtigt og sikkert. Og ikke mindst at kunne  hente disse data igen, lige så sikkert og ikke mindst hurtigt – hvilket betyder responstider på under et millisekund.

Untitled 32“Vores vækst i forhold til den samlede mængde implementeret storage afspejler en større tendens omkring, hvordan et stigende antal virksomheder ønsker at forbedre driftseffektiviteten, fremskynde digital transformation og tilpasse sig deres egne skiftende behov for storage,” beretter Phil Bullinger, CEO hos Infinidat.

Og storage behovet vokser hurtigt, alene i fjerde kvartal i 2020 udgjorde væksten en halv exabyte. Det følger den udvikling Infinidat tidligere har vist hvor de voksede fra 5 til 6 exabyte på seks måneder.

Infinidats samlede implementerede lagerplads har større kapacitet end hvad de otte øverste all-flash-array (AFA)-storageleverandører, søsatte i 2020. Den stigende kundefterspørgsel efter petabyte-skala-systemer forventes at sætte ekstra skub i virksomhedens fortsatte vækst.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>