Conrad Elektronik tilføjer frekvensomformeren i510 fra Lenze i sit sortiment inden for automatisering & pneumatik

Inden for automatisering er frekvensomformere den væsentlige komponent af en maskines bevægelseskontrol.

De betragtes derfor ofte som værende mestre i styring og regulering af motorer. Hvis de omformere, du leder efter, også skal være skalérbare – som tilfældet er med enhederne fra producenten Lenze – og altid skal have den rigtige ydeevne til hastigheds- og drejningsmomentstyret til en positionsstyret enkelt- og flerakslet bevægelse, er det kun naturligt, at du går direkte videre til automatiserings- og pneumatik-kategorien på Conrad Sourcing Platform.

Frekvensomformeren i510 fra Lenze er optimalt tilpasset brugernes behov. I det industrielle netværk kan enheden betjenes enten på et 1-faset netværk med 230/240 V eller på et 3-faset netværk med 400 V.

“Lenzes i510 frekvensomformer imponerer med sit slanke design, der har en bredde på 60 mm og en dybde på 130 mm. De pålidelige drev sparer således plads i kontrolkabinettet, hvor de kan anvendes inden for områder som pumper og blæsere, transportbånd, kørsels-, viklings-, form-, værktøjs- og løftedrev, ”forklarer Manuel Gschwend, Senior Expert Product Manager hos Conrad Electronic.

lenzeTakket være det modulære design giver frekvensomformeren dig en skalérbar funktionalitet og muliggør således forskellige produktkonfigurationer, præcis som den respektive maskine kræver det. V/f-karakteristik-styringen (VFC plus) og den sensorfrie vektorstyring (SLVC) bevirker, at frekvensomformerne er velegnede til en helt enkel styring af 3-fasede asynkronmotorer.

Enheden har også en energibesparende funktion (VFC-Eco), en funktion til jævnstrømsbremsning samt kontrol af bremsestyringen med et lavt slid. En S-rampefunktion til blid acceleration og deceleration, et genstartskredsløb og en PID-controller er andre nøglefunktioner.

De innovative interaktionsmuligheder muliggør nye hastighedsregistreringer ved brug. Enheden råder over fem digitale indgange og en digital udgang samt to analoge indgange og en analog udgang som styringsfunktioner. Den indeholder ligeledes et integreret relæ til styring af en holdebremse. Frekvens-omformeren er også udstyret med et CANopen- eller Modbus RTU-interface, der gør det muligt at integrere det i system-/maskinnetværket.

Enheden opnår de højeste effektivitetsværdier for omformere med IE2 i henhold til EN 50598-2 og sikrer således de lavest mulige energiomkostninger. Den opfylder allerede effektivitetsværdierne i den fremtidige standard DIN EN 50598-2. Det er muligt at opnå diagnose via tastatur, USB eller WLAN. Udover de forskellige frekvensomformere er de passende tastaturer og skærmtilslutningssæt fra Lenze ligeledes tilgængelige på Conrad Sourcing Platform.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>