Elgiganten åbner nyt varehus i Fredericia
Hjem NYHEDER Elgiganten åbner nyt varehus i Fredericia

Elgiganten åbner nyt varehus i Fredericia

Af Redaktionen

Til efteråret 2021 slår Elgiganten dørene op til nyt stort varehus i Fredericia.

Elgiganten åbner nyt varehus i Fredericia

Peder Stedal, adm. direktør, siger: ”Vi har i en årrække fulgt både Fredericia og området omkring med stor interesse. Og vi er derfor virkelig glade for nu at have fundet den rette beliggenhed.”

Daugaard Pedersen A/S står bag opførelse og investering i det i alt 2.000 m2 store byggeprojekt til Elgiganten, der med tiden kommer til også at huse andre butikker. Anders Bech Mathiesen, projektdirektør i Daugaard Pedersen, udtaler: ”Projektet har banket på siden 2015, hvor vi i første omgang havde drøftelser med Elgiganten. I efteråret 2020 kom der skred i tingene og vi fik enderne til at mødes, så Elgiganten nu kan blive repræsenteret i Fredericia. Vi glæder os selvsagt til at levere en spændende butik til Elgiganten og deres mange kunder.”

Daugaard Pedersen har erfaring med lignende projekter fra blandt andet Roskilde, Glostrup, Svendborg og Næstved.

Peder Stedal fortæller: ”Vi har selvfølgelig store forventninger til vores nye varehus – til glæde for vores kunder. Ud over at skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse helt naturligt fører med sig, slår vi også dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning. Et koncept, der binder online og butik sammen med services som både Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i Fredericia og omegn mulighed for nemt at bestille og betale varer online – og hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld en service vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter, også dem der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten. Vi tror på, at selvom meget kan klares online i dag, så kan den personlige vejledning og kontakt ikke erstattes. Derfor er vi til stede for vores kunder både i butik og online.”

Byggeriet, som står stille for en kort periode efter et historisk fund og nu undersøges af Vejle Museum, forventes at stå færdigt sidst på året.

Fredericias borgmester Steen Wrist, udtaler om nyheden: ”Det er enormt glædeligt, at Elgiganten har valgt at investere i en placering i Fredericia, og jeg ser frem til at byde dem velkommen, når byggeriet står færdigt. En Elgiganten i Fredericia har været et stort ønske, og slår Fredericias status som en attraktiv handelsby fast. Det er på alle måder en glædelig nyhed, som både styrker handelslivet og skaber flere arbejdspladser til glæde for os, der bor her. Der skal lyde et stort velkommen herfra.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>