Lej en flyttecontainer
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Lej nu en flyttecontainer

Lej nu en flyttecontainer

Af Redaktionen

Det er altid besværligt at flytte og, hvis der skal flyttefolk på,bliver det meget hurtigt rigtig dyrt.

På den anden side kan det blive en meget stressende affære, hvis man selv skal stå for det hele.

Det vil sige, skal have alt pakket ned i løbet af få hektiske dage og både flytte alle ting ud fra det gamle hjem og ind i det nye på samme dag.

Der findes heldigvis en rigtig god mellemting, som er både billigere end et traditionelt flyttefirma og meget mere afslappende end at skulle flytte alt på en dag.

Få en rolig flytning

Der findes en måde, hvor du kan tage flytningen i dit eget tempo og ikke skal have alt flyttet ud af boligen på samme dag. Løsningen er at leje en flyttecontainer. Når du lejer den kan du gå og pakke i god tid i forvejen og flytte kasse efter kasse ud hen ad vejen,efterhånden som de pakkes færdig. På den måde opstår der ikke stabler af kasser i hjemmet, som gør situationen endnu mere kaotisk.Desuden undgår du at få en overbelastet ryg, fordi du måske kun løfter et par kasser om dagen. Det er en måde, der passer godt tilden moderne familie, der ikke ønsker at en flytning skal blive en træls oplevelse, som stresser alle – ikke mindst børnene.

Hvad vil det sige at leje en flyttecontainer?

Hvis du lejer en flyttecontainer, får du altså adgang til en meget mere afslappet måde at flytte på, som samtidigt er økonomisk overskuelig og altså noget billigere, end hvis du skal hyre et flyttefirma. Det foregår på den måde, at du henvender dig til et firma, der lejer flyttecontainere ud og fortæller, hvad du har behov for. Der findes forskellige størrelser på containerne. De findes i en isoleret version og i en ikke isoleret version og der er naturligvis lås på containeren. Du fortæller ligeledes, hvornår du ønsker containeren leveret. Firmaet stiller dernæst din container så tæt som muligt på din hoveddør – i den bolig du flytter fra – på det ønskede tidspunkt. Så er det op til dig,hvor hurtigt du vil fylde den. Du kan tage det helt i det tempo, der passer til din familie. Så husk at overveje inden leveringen, hvor lang tid du ønsker at have til rådighed.

En skånsom flytning – også for kroppen

Det er tillige skånsomt for din ryg og hele kroppen, at flytte med en flyttecontainer. Containeren er placeret på jorden og dens bund er kun hævet 15 cm op. Derfor kan du gå direkte ind i den uden at skulle op ad høje trin eller en stejl rampe, når du bærer tungekasser og møbler ind i flyttecontaineren.

Lej en flyttecontainer

På den måde slipper du for at skulle kravle op i en trailer for dernæst at springe ned igen, hvilket kan være hårdt for både knæ og ankler. Med flyttetraileren skåner du din krop under flytningen og undgår smerter og overbelastninger i dagene efter flytningen. Du har ganske enkelt mere energi til at få dit nye hjem etableret, hvis du ikke er udmattet af en hektisk flytning.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>