Canon lancerer Auto Tracking- og Auto Loop-applikationerne til virksomhedens PTZ-kameraer for at strømline optagelse af content
Hjem NYE PRODUKTER Canon lancerer Auto Tracking- og Auto Loop-applikationerne til virksomhedens PTZ-kameraer for at strømline optagelse af content

Canon lancerer Auto Tracking- og Auto Loop-applikationerne til virksomhedens PTZ-kameraer for at strømline optagelse af content

Af Redaktionen

Canon lancerer Auto Tracking- og Auto Loop-applikationerne til virksomhedens PTZ-kameraer for at strømline optagelse af content.

Canon udvider i dag funktionaliteten af sine PTZ-kameraer med lanceringen af to nye applikationer via dets Add-On Application System, så brugere kan tilføje og få glæde af nye funktioner i deres videoproduktion.

Canons nye Auto Tracking Application RA-AT001 og Auto Loop Application RA-AL001 er udviklet ud fra efterspørgslen efter en effektiv, selvstændig løsning til videoproduktion uden behov for ekstern hardware. Disse nye, betalte applikationer er enkle at konfigurere og koble til Canons 4K-kamerateknologi, så man har den ideelle løsning til en bred vifte af scenarier – fra videregående uddannelsessteder og store virksomheder til live-events, tv-produktioner og bedesteder.

Ved lanceringen vil de nye applikationer understøtte CR-N700-kameraet – Canons flagskib inden for indendørs 4K-, PTZ-kameraer. Fremover vil Canon udvide sit udvalg af applikationer gennem virksomhedens Add-On Application System og tilføje flere kompatible fjernkameramodeller.

Auto Tracking

Denne nye Auto Tracking-applikation er drevet af Canons avancerede fremføringsmekanisme i PTZ-kameraerne og sporer mennesker præcist for at sikre, at de altid er i fokus og inden for billedrammen, helt uden behov for en kameraoperatør. Dermed kan man benytte opsætninger med både et enkelt kamera og flere kameraer uden behov for en operatør, hvilket reducerer arbejdsbyrden for bl.a. AV-medarbejdere, samtidig med at man stadigvæk kan få højkvalitets-, professionelt indhold. Systemet udfører visuelle analyser inde i kameraet og har enestående sporingsevner – hele kroppen, overkroppen, fra skuldrene og op og andre synsvinkler – samt forskellige hastigheder til at registrere alt fra langsom til rask gang. Kameraets præcision og jævne fremføringsmekanisme arbejder sammen med pan-/tilt-mekanismen om at levere højkvalitets-billeder direkte fra kameraet.

Med en lang række justeringsfunktioner som Composition, Tracking Sensitivity og Priority Display Area kan CR-N700 tilpasses af brugeren til en mængde forskellige anvendelsesområder som for eksempel live-produktioner eller virksomhedsevents, så man kan optage professionelt udseende billeder uden besvær. Med Composition-funktionen kan operatører indstille den optimale position for at sikre, at motivet altid er i fokus, mens sporingsfølsomheden tilbyder op til ti justeringsniveauer, hvilket betyder, at den kan bruges til en række forskellige formål.

Auto Loop Application

Canon lancerer Auto Tracking- og Auto Loop-applikationerne til virksomhedens PTZ-kameraer for at strømline optagelse af contentCanon lancerer i dag også Auto Loop-applikationen, hvormed kameraet kan følge en forprogrammeret, automatiseret pan-/tilt-/zoombevægelse uden behov for en operatør, der manuelt ændrer optagelsen. Dette er perfekt til situationer, hvor operatører skal lave enkle, gentagne kamerabevægelser, som for eksempel ved live-musikforestillinger, hvor man eksempelvis flytter kameraet mellem trommeslageren, forsangeren, publikummet og tilbage igen.

Dermed kan filmfotografer og operatører koncentrere sig om at skifte til og betjene andre kameraer, hvilket reducerer arbejdsbyrden og sparer både arbejdstid og personale.

To bevægelsesmønstre – loop og frem-og-tilbage – giver større fleksibilitet til at vælge de bevægelser, der passer til hvert optagelsesmiljø. For at sikre at billedmaterialet ser naturligt ud i et set-up med flere kameraer, tilbyder applikationen jævn justering af start-stop-acceleration/deceleration for at simulere manuelle kamerabevægelser. Disse funktioner kan nemt indstilles fra en enkelt skærm, hvor operatører kan aktivere positions- og rute-indstillinger og endda få en forhåndsvisning, samt styre bevægelsens hastighed og afbrydelsens varighed ved hver position.

Canon vil fremvise denne teknologi for første gang på ISE 2023 i et særligt set-up, som simulerer en forelæsning ved et universitet, og i studie med flere kameraer, så de besøgende kan opleve, hvordan disse applikationer kan automatisere content creation og forenkle set-ups. Du kan finde Canon på Stand 3A800 fra den 31. januar til og med den 3. februar.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>