Rejsefeberen forsætter hos 3’s kunder
Hjem TELEKOMMUNIKATION Rejsefeberen forsætter hos teleselskabet 3’s kunder

Rejsefeberen forsætter hos teleselskabet 3’s kunder

Af Redaktionen

Med sommerferien på sit højeste giver nye roamingtal fra teleselskabet 3 en række indsigter i, hvor 3’s kunder bruger data fra deres mobiltelefon i uge for uge.

Tallet af rejsende stiger forsat, og turen går som i de tidligere uger til de helt store feriedestinationer.

Ligesom i de foregående uger ligger Italien, Frankrig, Spanien og Tyrkiet højt på listen.

Blandt andet slår roamingtallene for uge 29 i Tyrkiet rekorder og er på sit højeste siden 2018 med en stigning på 36%. Det er også her, at der bruges mest data per roamer med 4,4GB.

”Det er fantastisk at se, at appetitten for at rejse forsætter i stor stil. Målet med 3LikeHome er at give danskerne muligheden for at ringe, surfe og sms’e til samme pris som i Danmark, og således kan nyde deres ferie uden bekymring for dyre ekstraregninger ”, fortæller Jesper Bennike, Executive Vice President og kommerciel direktør hos 3.

Danske turister roamer i stor stil

Indtil for få år siden betød frygten for skyhøje roamingafgifter, at mange undlod at bruge telefonen på ferie i udlandet. Nu viser nye tal fra 3, at dataforbruget i udlandet denne sommer har været højere end nogensinde før.

3’s kunder har nemlig brugt 66% mere data i uge 29 i de lande, som danskerne rejser mest til sammenlignet med sommerferien sidste år. Derudover viser tallene også, at hver enkelt kunde i gennemsnit har brugt 21% mere data end sidste år. Det er et udtryk for, at danskerne tager deres digitale vaner med på ferie.

Rejsefeberen forsætter hos 3’s kunder

Deres smartphone indeholder et hav af nyttige funktioner, som de er vant til at have lige ved hånden, og derfor er det helt naturligt, at de også bruger dem på ferien. Telefonen er samtidig en fast kilde til underholdning, og forbindelserne i udlandet er efterhånden så gode, at mange også bruger dem til streaming af film, serier og lydbøger i skyggen under parasollen eller til børnene på bagsædet i bilen.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>