Orange Business Services indgår global samarbejdsaftale med Amazon Web Services

Ved hjælp af cloud teknologi vil samarbejdet mellem de to gøre kundernes digitale transformation hurtigere og lette arbejdet med at tilpasse sig ændringer i markedet og brugernes behov.

Orange Business Services indgår global samarbejdsaftale med Amazon Web Services 1For at understøtte den fælles indsats, opretter Orange Business Services et dedikeret Center of Excellence, der er bygget på AWS.

Orange og AWS vil arbejde sammen på områderne modernisering og migration, dataanalyse, innovation og sikkerhed, hvilket skal resultere i nye produkter og tjenester der skal hjælpe kunderne til hurtigere at indføre cloud-baserede løsninger. Som en del af aftalen vil et dedikeret Cloud Center of Excellence blive bygget på AWS. Centret skal understøtte og koordinere den fælles udvikling af et omfattende uddannelses- og certificeringsprogram for 3.000 Orange Business Services cloud-, cybersikkerheds-, digital- og dataeksperter.

Den nye globale samarbejdsaftale betyder, at kunderne får adgang til en one-stop-shop hos både Orange og AWS. Orange har stærke kompetencer indenfor såvel rådgivning, cybersikkerhed, konnektivitet og applikationer, der er bygget til at udnytte fordelene ved skyen (såkaldte cloud-native). Denne bredde gør, at kunderne slipper for kompleksiteten ved at have mange forskellige leverandører og giver dem bedre muligheder for at fremskynde deres digitale transformation og udforske innovationsmuligheder, der anvender cloudapplikationer på AWS.

Fremtidssikring af skyen til digital transformation

På sine kunders vegne kan Orange standardisere, skalere og optimere deres applikationer til AWS-miljøer og dermed hjælpe dem med at fremskynde innovationscyklussen, reducere risici og øge effektiviteten.

Den digitale markedsplads NowCP, som er kunde hos Orange Business Services, er begejstret for samarbejdet:

“Takket være Orange Business Services cloudekspertise tog det os mindre end tre måneder at migrere vores digitale handelstjenester til AWS. Vores udfordring er at udvikle og operere med begrænset personale og ressourcer, samtidigt med at vi stræber efter at give vores medlemmer den mest innovative service, nemlig højeffektiv handel i et sikkert miljø, der overholder streng regulering. I samarbejde med Orange Business Services og AWS kan NowCP nu fokusere på at skabe værdi. Orange Business Services har en dokumenteret track record i implementeringen af

DevSecOps, og AWS’ cloud-økosystem er uden sidestykke. Resultatet er enestående; Vi har reduceret vores infrastrukturomkostninger med 30 procent, samtidig med at vi hurtigere kan levere nye produkter og funktioner,” fortælles Christophe Gervais, CTO i NowCP.

”Vi er meget glade for de forretningsmuligheder, dette partnerskab giver os og vores kunder. Samarbejdet med AWS udvider vores muligheder for at forenkle og fremskynde kundernes transformation til skyen,” siger Stefan Kanis, Senior Vice President Cloud Business Unit, Orange Business Services

”Orange Business Services bringer et unikt sæt af kompetencer til bordet; De er dygtige til konnektivitet, design, migration, sikkerhed og lokal levering. Sammen kan vi tilbyde en gennemprøvet køreplan for digital transformation, og de forstår at udnytte AWS’ tjenester i både bredden og dybden. I fællesskab kan vi hjælpe vores kunder til hurtig udvikling og implementering af cloud-native applikationer, der er meget sikre, modstandsdygtige og højt ydende,” afslutter Doug Yeum, chef for den globale partnerorganisation, Amazon Web Services, Inc

Orange er også blevet en del af AWS Channel Reseller program, og kan nu videresælge AWS services til deres kunder.