En omfattende donation af Zoom Education sikrer virtuel undervisning til alle Ukraines studerende
Hjem NYHEDER En omfattende donation af Zoom Education sikrer virtuel undervisning til alle Ukraines studerende

En omfattende donation af Zoom Education sikrer virtuel undervisning til alle Ukraines studerende

Af Redaktionen

Den globale kommunikationsplatform Zoom har med en omfattende donation af Zoom Education-licenser sikret, at alle Ukraines mange millioner studerende fremover kan blive undervist virtuelt i landet via Zooms platforme, mens krigen raser.

Selvom krigen raser i Ukraine, så forsøger landets undervisnings- og videnskabsministerie insisterende at fastholde undervisningen af landets millioner af studerende – en kamp, der nu får massiv støtte udefra.

Den globale kommunikationsplatform Zoom har nemlig doneret så mange Zoom Education-licenser til det ukrainske ministerie, at alle Ukraines skoler, gymnasier og højere uddannelsesinstitutioner fremover kan fortsætte deres undervisning virtuelt via Zooms platforme.

Det kom frem, da Zooms Head of Global Public Policy, Josh Kallmer, i fredags mødtes med Ukraines viceminister for undervisning og videnskab, Andrii Vitrenko, ved FN’s Transformation Education Summit i New York.

“De udfordringer, som ukrainske uddannelsesinstitutioner står over for i øjeblikket, er helt uden fortilfælde. For nylig foretog det ukrainske ministerium for uddannelse og videnskab, Education Cluster Ukraine, Verdensbanken, UNICEF og Save the Children en omfattende analyse, som konkluderede, at langt de fleste ukrainske skoler, gymnasier og universiteter arbejder enten fuldt ud online eller i blandet format. Det er således vores ansvar at sikre, at elever og lærere har de nødvendige værktøjer til at sørge for kontinuiteten i læringsprocessen, og at ingen bliver ladt tilbage. Vi udtrykker dyb taknemmelighed over for Zoom for deres hurtige reaktionsevne og storstilede støtte,” siger viceminister for det ukrainske undervisnings- og videnskabsministerie Andrii Vitrenko.

Hos Zooms Head of Global Public Policy vækker samarbejdet og støtten smil.
En omfattende donation af Zoom Education sikrer virtuel undervisning til alle Ukraines studerende

Zooms Head of Global Public Policy, Josh Kallmer, og Ukraines viceminister for undervisning og videnskab Andrii Vitrenko

“I en tid, hvor så mange ukrainske studerendes liv er blevet revet ud af alt, hvad de kender, er vi glade for at sikre, at deres uddannelse kan fortsætte. Vi arbejder målrettet på at levere det bedste fra Zoom for at hjælpe med at give adgang til fjernundervisning af høj kvalitet, og vi er stolte af at støtte Ukraines Undervisnings- og Videnskabsministerie i kampen for at sikre, at læring og arbejde kan fortsætte for de ukrainske studerende, fakulteter og ansatte, som er fordrevet af konflikten,” siger Josh Kallmer.

Zooms donation af Zoom Education-licenser omfatter licens til Zoom-møder med mulighed for tilvalg af store møder samt teknisk support.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>