Zoom forstærker sikkerheden til flere funktioner
Hjem SIKKERHED Zoom forstærker sikkerheden til forskellige funktioner

Zoom forstærker sikkerheden til forskellige funktioner

Af Redaktionen

Nu bliver det mere sikkert for Zoom-brugere at dele data og følsomme oplysninger i telefonsamtaler og virtuelle grupperum under et online møde, når Zoom hæver sikkerheden gennem end-to-end-kryptering til funktionerne Zoom Phone og Breakout Rooms.

Fremover kan Zoom-brugere være ekstra trygge ved at deltage i telefonsamtaler og  Breakout Rooms under et Zoom-møde, da platformen nu udvider end-to-end-kryptering til begge funktioner.

Indtil nu har end-to-end-kryptering kun været muligt at slå til under online møder. Sikkerhedsudvidelsen til de to funktioner betyder, at brugerne får større kontrol over og øget beskyttelse af følsomme data i telefonsamtaler og i de virtuelle grupperum under et online møde.

”Vi ser et behov for at udvide end-to-end-krypteringen til flere funktioner i vores omfattende kommunikationsplatform. Med sikkerhedsudvidelsen til Zoom Phone og Zoom Breakout Rooms  får brugere nu intuitiv og sikker kommunikation, uanset om det er et telefonopkald eller en gruppesamtale under et online møde,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Zooms sikkerhedsudvidelse giver brugerne mulighed for at slå end-to-end-krypteringsfunktionen til under en igangværende telefonsamtale, hvis der pludselig opstår et behov for øget sikkerhed og beskyttelse af samtalen. Når brugeren aktiverer end-to-end-krypteringen, vil opkaldet kun være synligt for afsenderen og modtageren af telefonsamtalen. Brugerne vil også have mulighed for at verificere, om end-to-end-krypteringen er slået til for opkaldet via en unik sikkerhedskode.

Zoom forstærker sikkerheden til flere funktionerUdover øget beskyttelse under et telefonopkald betyder platformens udvidede sikkerhed, at både Zooms telefoni og virtuelle grupperum i højere grad er beskyttet mod kontotyveri og er bedre sikret i forbindelse med automatiske opdateringer. Det er blot få af de nye tiltag, som følger med Zooms sikkerhedsudvidelse. Brugerne får derfor øget beskyttelse af deres personlige oplysninger i den fleksible og innovative kommunikationsoplevelse på Zooms platform, som de kender.

Sådan kommer du i gang med at bruge Zooms end-to-end-kryptering til telefonopkald og Breakout Rooms

Zoom-telefonopkald

  • Som kontoadministrator skal du aktivere end-to-end-kryptering via Zooms hjemmeside.
  • Kontakterne, du vil ringe til, skal have den samme Zoom-konto, og du kan kun foretage en-til-en-telefonopkald.
  • Begge parter i telefonsamtalen skal bruge Zoom Phone som desktop- eller mobilapp.
  • Begge parter i telefonsamtalen skal have den automatiske lydoptagelse slået fra under samtalen.

Zooms Breakout Rooms

  • Her vil det være den samme oplevelse som i et almindeligt Zoom-møde. Den eneste forskel er, at hver gruppe i det enkelte Breakout Room vil få en krypteringsnøgle.
  • Den nye end-to-end-krypteringsfunktion kan aktiveres, når der er behov for ekstra sikkerhed til eksempelvis samtaler med personfølsomme oplysninger eller til møder med personer, der ønsker øget sikkerhed og beskyttelse af sin identitet.
  • For mere information om aktivering af end-to-end-kryptering til Zoom-møder, besøg Zooms supportside.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>