Semperis satser stort på europæisk vækst med nye forfremmelser
Hjem SIKKERHED Semperis satser nu stort på europæisk vækst med nye forfremmelser

Semperis satser nu stort på europæisk vækst med nye forfremmelser

Af Redaktionen

Den ledende cybersikkerhedsvirksomhed inden for sikring af virksomheders identitetssystemer, Semperis, udnævner Christophe Laakmann til Area Vice President for kanaler og partnerskaber i EMEA-regionen og forfremmer samtidig Baptiste Rech til Area Vice President for Sydeuropa.

Semperis, der er førende inden for cybersikkerhed til identitetssystemer, oplever en kraftig vækst i udbredelsen af sine hybride identitetsbeskyttelsesløsninger til virksomheder i Europa.

For at udnytte momentum og understøtte yderligere vækst har Semperis udnævnt Christophe Laakmann som Area Vice President (AVP) for kanaler og partnerskaber i EMEA og Baptiste Rech som AVP i Sydeuropa.

 Vil fordoble medarbejderstaben

Semperis’ serie C investeringsrunde, hvor der blev rejst kapital på over 200 millioner dollars, var en af de største fundraisings inden for cybersikkerhedsbranchen i 2022 og blev ledet af investeringsfonden Kohlberg Kravis Roberts. Det har øget Semperis’ hastige ekspansion i Europa og tilgængeligheden af de prisbelønnede Identity Threat Detection and Response- (ITDR) og gendannelsesløsninger på et tidspunkt, hvor trusselsbilledet mod virksomheders identitetssystemer er støt stigende. For at imødekomme markedets krav og kundernes behov planlægger Semperis at fordoble sin medarbejderstab i løbet af det næste år.

Christophe Laakmann bliver ansvarlig for at etablere og drive en 100 pct.kanaldrevet strategi i EMEA,  opbygge sit eget team samt understøtte Semperis’ samlede vækst via et partner-økosystem. Han vil trække på sin ekspertise inden for europæiske distributionskanaler fra sin mangeårige karriere i forskellige store teknologivirksomheder herunder Splunk, CA Technologies, VMware og Symantec.

“Det er et perfekt tidspunkt at ekspandere forretningen på, og jeg er stolt af at være en del af en førende virksomhed inden for identitetssikkerhed til cross-cloud og hybride miljøer. Vi opfylder behovene hos de virksomheder, som søger en effektiv løsning til at forbedre deres cybersikkerhed,” siger Christophe Laakmann.

Semperis satser stort på europæisk vækst med nye forfremmelser

 Christophe Laakmann

Som Area Vice President for Sydeuropa kommer Baptiste Rech ligeledes med stor cybersikkerhedserfaring og omfattende markedskendskab, som han har opbygget i løbet af sin karriere hos bl.a. Splunk, Checkmarx, IBM og Lexsi. Hos Semperis skal han fokusere på at konsolidere og vækste virksomheden i regionen.

“Med sine 12 år på sikkerhedsmarkedet har Baptiste et stort netværk og en evne til at opbygge og opretholde tillidsfulde og gode langvarige relationer til vores vigtige partnere og kunder,” siger David Lieberman, Vice President for salg i EMEA hos Semperis.

Semperis’ anerkendte kanalprogram er baseret på en 100 pct. kanalcentreret strategisk global salgsmodel, levering af kvalificerede leads og fælles salgssupport samt omfattende partneruddannelse. Christophe Laakmann’s udnævnelse er en vigtig del af Semperis’ strategi for at styrke den partnerdrevede salgsmodel.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>