Falck skriver kontrakt med Wipro  for at effektivisere økonomisystemet
Hjem Nyheder Falck skriver kontrakt med Wipro for at effektivisere økonomisystemet

Falck skriver kontrakt med Wipro for at effektivisere økonomisystemet

Af Redaktionen

Wipro skal hjælpe Falck i deres transformation til en effektiv og skalerbar økonomistyringsmodel.

Falck skriver kontrakt med Wipro  for at effektivisere økonomisystemet

Wipro  annoncerer i dag, at Falck har valgt dem som partner i et flerårigt projekt om udvikling af virksomhedens økonomisystem. Falck har hovedsæde i Danmark og er en ledende international leverandør af ambulancetjenester, virksomheds­sundhedspleje og vejassistance.

Virksomheden har over 37.000 medarbejdere og opererer i 35 lande verden over.

Wipro vil som en del af aftalen hjælpe med at forvandle Falcks økonomisystem ved hjælp af deres model for virksomhedseffektivisering. I arbejdet med at konsolidere, harmonisere og optimere økonomi- og bogføringsprocesserne i hele Falcks virksomhed vil Wipro anvende deres egenudviklede digitale platform til digital forenkling – Base))) Harmony – samt deres viden inden for robotstyret procesautomation og kognitiv intelligens. Falck vil få hjælp til at øge effektiviteten i virksomheden og skabe ensrettede forretningsprocesser og dataintegritet i virksomhedens forskellige selskaber rundt omkring i verden.

Allan Kjer, vicedirektør i afdelingen for Global Business Services hos Falck udtaler sig om aftalen: “Vi har valgt at samarbejde med Wipro, fordi vi synes, at de er den helt rigtige partner i vores effektiviseringsproces, som har til formål at centralisere og standardisere vores økonomiprocesser og -systemer i hele vores globale virksomhed. Vi ser frem til at kunne skabe en skalerbar og effektiv virksomhedsmodel for økonomisystemet takket være samarbejdet med Wipro.”

Nagendra Bandaru, Senior Vice President og global chef for Business Process Services hos Wipro Limited, udtaler: “Vi er meget glade for at få muligheden for at samarbejde med Falck og støtte dem i deres arbejde med at effektivisere deres økonomisystem. Vi ved, at vi med vores branchekendskab og erfaring inden for digital transformation samt med støtte fra vores egenudviklede tekniske platform, vil kunne levere det resultat, der kræves, for at Falck skal kunne vokse og gøre det, de er bedst til – at hjælpe og støtte mennesker i nød”.

Carl-Henrik Hallström, nordisk chef hos Wipro Limited, udtaler: “Det bliver meget spændende for os at påbegynde dette strategiske samarbejde med Falck, som er en pioner inden for deres branche. Wipro er en ledende global leverandør af fremtidens virksomhedsprocestjenester og hjælper virksomheder over hele verden. Vi er overbeviste om, at vores kunnen og vores tekniske ressourcer vil indebære betydelige fordele for Falck og dermed også for de slutkunder, som sætter deres lid til Falcks tjenester.”

Wipro har været til stede på det nordiske marked i næsten 12 år og arbejder med kunder inden for produktion, energi, naturressourcer og forsyningsenheder, finansielle tjenester, telekommunikation og detailhandel. Wipro er også på det nordiske marked via opkøbte virksomheder, som f.eks. Appirio, der hjælper virksomheder med at styrke deres medarbejder- og kundeoplevelser via cloudteknologi, og Designit, en strategisk designvirksomhed med speciale inden for nyskabende produktserviceoplevelser.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>