Hurtig, stærk og smart: Dell lancerer nye bærbare computere
Hjem Nye Produkter Hurtig, stærk og smart: Dell lancerer nye bærbare computere

Hurtig, stærk og smart: Dell lancerer nye bærbare computere

Af Redaktionen

Dell lancerer en række nye bærbare computere, der er udstyret med 10. generation af Intel Core processorer og har en stor ydeevne pakket ned i et kompakt design.

Hurtig, stærk og smart: Dell lancerer nye bærbare computereMed den 10. generation af Intels processorer får Dells nye pc’er den kraft, de har brug for til effektivt at håndtere krævende applikationer og 4K-indhold på samme tid. De nye computere inkluderer blandt andet Dells prisbelønnede bærbare computer, XPS 13, der fra oktober også kan købes med Intels i7 hexacore-processor.

De nye processorer er ikke den eneste nyhed i den populære XPS 13. Takket være det nye Killer AX 1650 (2×2) netværksmodul er den trådløse forbindelse nu tre gange hurtigere end foregående generation. Dell XPS 13 kommer med Windows 10 og Ubuntu 18.04 LTS – hvor sidstnævnte fungerer som fundamentet for XPS 13 Developer Edition, der nu er i sin 9. generation.

Den nye Dell XPS 13 2-in-1, som Dell annoncerede på Computex i maj 2019, er nu tilgængelig. Den konvertible bærbare computer kommer med en HDR-skærm, tyndere ramme og et luksuriøst design. Den er også udstyret med 10. generation af Intel Core processorer og er verdens første 2-i-1 Project Athena-certificerede bærbare computer. Inspiron-serien bliver også opdateret

Dells Inspiron-serie er også blevet opdateret. Den nye Inspiron 14 7000 Ultralight bærbare computer er ikke blot udstyret med den nyeste generation af processorer fra Intel. Den vejer under 1,1 kg. takket være et nyt, ekstremt let og alligevel robust aluminiumschassis. Med den nye sensor i låget, Connected Modern Standby-teknologien og fingeraftrykslæser, der er indbygget i tænd/sluk knappen, kan brugere sikkert logge ind og starte arbejdet med lynets hastighed. De smalle skærmkanter og en sRGB-dækning på 100% gør computeren til et ægte blikfang.

Inspiron 15 7000 2-i-1 og Inspiron 17 7000 2-i-1 er også blevet opdateret med de nyeste processorer. Derudover understøtter de nu USB-C med Thunderbolt 3-support

Vostro bærbare computere er nu mere kraftfulde

Med sin Vostro-serie tilbyder Dell bærbare computere, der er designet specielt til små og mellemstore virksomheders behov. Vostro 14 5000 og 15 5000 bærbare computere kommer nu med NVIDIA’s GeForce MX250 GPU, så de kan klare endnu mere krævende opgaver. Den nye TPM 2.0-sikkerhedschip og muligheden for fingeraftrykslæser forbedrer computerens sikkerheden yderligere. Desuden kommer computerne med Dell Mobile Connect, så brugerne kan oprette forbindelse til deres smartphones og dermed arbejde effektivt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>