Sony udvider Signature-serien
Hjem NYE PRODUKTER Sony udvider Signature-serien

Sony udvider Signature-serien

Af Redaktionen

Sony lancerede i dag de nye IER-Z1R in-ear hovedtelefoner og udvider dermed deres Signature-serie.

Sony udvider Signature-serien 2Hovedtelefonerne bygger på årtiers ekspertise inden for lyd, og viser Sonys stolte tradition for at levere lyd af højeste kvalitet til lytteren. Signature-serien tager lyd til et helt nyt niveau – hvor det ikke længere kun handler om at høre, men også om at mærke lyden.

  • Overlegen lydkvalitet efter High-Res Audio-standarden
  • HD hybrid-driversystem, der består af tre drivere: 5mm dynamisk driver, 12mm dynamisk driver med magnesiumlegeret membran og Balanced Armature-driver med magnesiumlegeret membran
  • Raffineret fase-struktur for et præcist lydbillede
  • Design, der sikrer høj komfort med ørestøtter og stort udvalg af ørepropper for en optimal pasform
  • Hus med zirconiumlegering
  • Udviklet og designet i Japan med førsteklasses materialer, med målet om at skabe et Hi-Fi-mesterværk

De bedste materialer

For at give en fordybende musikoplevelse introducerer IER-Z1R-hovedtelefonerne et nyudviklet HD hybrid-driversystem, som består af tre drivere fra Sony, som sikrer, at klangsignaturen bevares som ønsket fra musikproducent til brugere.

Høje frekvenser varetages af en dynamisk 5mm-driver med aluminiumbelagt LPC-membran, som sikrer både fyldig mellemtone og blød diskantgengivelse. Takket være den avancerede konstruktion, gengives frekvenser op til 100 kHz ubesværet og giver lytteren en følelse af at være til livekoncert – når som helst, hvor som helst.

Bas og nedre mellemtone gengives af en ligeledes nyudviklet dynamisk 12mm-driver med magnesium-membran, som kendetegnes ved lav masse og ekstremt høj styrke. Kantophænget er LPC med aluminiumbelægning, hvilket sikrer både fri membranvandring for perfekt basgengivelse og minimerer interne opbrydninger, hvilket sikrer lytteren selv de fineste detaljer og krystalklar lyd.

Alle svingspoler er af sølvbelagt kobber og viklet på magnesium for mindst muligt tab og høj effektivitet. De forgyldte tilslutninger og det stabile kabinet, som er lavet i en let og solid alumagnesium-legering, sikrer de bedste arbejdsbetingelser for alle drivere, der er monteret akustisk optimalt, således at lyden fra hver enhed træffer øret i fase og er perfekt sammenhængende for den bedst mulige lydkvalitet.

Kabelforbindelse til afbalanceret lyd i høj kvalitet

En anden high-end funktion er den balancerede tilslutning til signalkilden med det medfølgende balancerede signalkabel. Kablerne er baseret på højkvalitets sølvbelagt OFC-kobber, med ikke-kapacitativ isolering og flettet silkeoverflade, som sikrer et minimum af støj, som dæmper deraf følgende resonanser. Den 5-polede 4,4mm connector er ikke-magnetisk og forgyldt for bedst mulig tilslutning.

Høj komfort og holdbarhed

IER-Z1R er designet med udgangspunkt i at skabe en komfortabel men stabil pasform og kommer med 13 forskellige ørepropper. Hovedtelefonerne kommer med udvendig zirconiumlegering, som styrker hårdheden, er rustafvisende og øger holdbarheden.

Priser og tilgængelighed

IER-Z1R vil blive tilgængelig i butikkerne til vinteren 2018.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>