Garmin beriger sin luksuriøse urkollektion med MARQ Captain: American Magic Edition

 Business Wire – Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag MARQ Captain: American Magic Edition, et special edition ur udviklet sammen med det verdenskendte sejlerteam, American Magic.

Garmin beriger sin luksuriøse urkollektion med MARQ Captain: American Magic Edition 1MARQ Captain: American Magic Edition er et moderne værktøjsur ved roret af teknologi, atletisk præstation og taktisk udførelse. Udviklet i samarbejde med American Magic i forberedelsen på den 36. America’s Cup og kombinerer traditionen og innovationen, der længe har været en del af sporten.

MARQ Captain: American Magic Edition er designet til at hædre holdets arv med en marineblå silikonerem med rød lås, indgraveret med det American Magic navnet på rammen og specialiserede urskiver med American Magic-logoet. Uret kommer to sejladsfokuserede urskiver i eksklusivt design.

Den analoge urskive er fremtrædende med en “T-minus” nedtælling til løbsdagen i Auckland, mens den digitale urskive har en silhuet af DEFIANT, holdets nye folierende monohull sejlbåd. Nye sejlsegenskaber inkluderer en forudindlæst Grinding aktivitet, der giver sejlere mulighed for at øge deres atletiske præstation både til lands og til vands.

”Vi er beærede over at være en del af arven fra American Magic og deres udfordring i America’s Cup – højdepunktet for sejlsport og den ældste pokal i international sport,” sagde Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales. ”Vi er overbeviste om, at vores ure giver teamet de værktøjer, de har brug for, når de konkurrerer om trofæet, og vi er glade for at være en del af deres succes på vandet.”

For at konkurrere i America’s Cup er det vigtigt, at hver atlet er i fysisk topform. MARQ Captain: American Magic Edition inkluderer tre træninger designet af American Magic-trænere. Brugere kan vælge mellem følgende træning: Race Simulation, Fitness Test og Intervals for at opleve en lang række muligheder, som holdet bruger i deres træning. Uret inkluderer flere sensorer, der overvåger generel helse og velvære, såsom indbygget håndledsbaseret pulsmåling og en pulsoximeter. Efter aktivitet kan brugerne se avancerede træningsstatistikker, der inkluderer løbedynamik, varme- og højdejusteret V02 Max, plus en restitutionsrådgiver for at sikre, at kroppen får de maksimale træningsfordele og for at reducere skaderisikoen.

”Vores atleter imødekommer de fysiske krav ved racing ved at arbejde endnu hårdere i træningscentret,” fortæller Baden Cashmore, American Magic’s Injury Prevention Specialist and Trainer. ”Gennem tracking afpuls og træningsbelastning på vandet og i træningscentret er vi i stand til at justere træningsmængden for at optimere ydelsen. Garmin-wearables og teknologi giver mig mulighed for at spore hver atlets arbejdsbyrde til lands og til vands, hvilket giver mig informationen til at ændre deres program i overensstemmelse hermed. ”

Fra æsken kommer MARQ Captain: American Magic Edition forudindlæst med TopoActive Europe-kort og support til valgfrie BlueChart® g3 kystdiagrammer og GPS-navigation, maritime profiler og vejrprognoser, herunder stormalarmer, hjemmehavnsforhold og mere. Det er kompatibelt med inReach®-satellitkommunikation til tovejskommunikation og SOS-funktionalitet. Andre smartwatch-funktioner inkluderer streaming af musik, Garmin Pay™ kontaktløse betalinger, daglig aktivitetstracking1, søvnovervågning1 og smarte underretninger, der er kompatible med Apple® og Android™-enheder.

MARQ Captain: American Magic Edition er bygget til at modstå elementerne og indeholder et internt, genopladeligt lithiumbatteri, der giver op til 12 dages batterilevetid i smartwatchtilstand, 28 timer i GPS-tilstand, 48 timer i UltraTrac™-tilstand og 9 timer i GPS-tilstand med musik. MARQ Captain: American Magic Edition har en vejledende salgspris på DKK 15.299.