Hjem Nye Produkter Smartere rengøring af gulve og vinduer – ECOVACS lancerer to nye produkter

Smartere rengøring af gulve og vinduer – ECOVACS lancerer to nye produkter

Af Redaktionen
Smartere rengøring af gulve og vinduer – ECOVACS lancerer to nye produkter

Enestående navigation, intelligent genkendelse af genstande på gulvet og endnu mere sikkerhed og præcision, når det gælder rengøring af vinduer og glasfacader.

Med lanceringen af ECOVACS’ nye intelligente hjælpere til husholdningen vil opslidende og tidskrævende pligter i hjemmet være noget der hører fortiden til. Pletfri gulve og skinnende vinduer betyder mere tid til familie, venner og fritidsinteresser. Med den nyeste produktlancering fra ECOVACS vil alle kunne finde den helt rette rengøringsassistent. Den smarte to-i-en løsning, man får i N8 familien, som både støvsuger og mopper i en og samme arbejdsgang, sørger for høj rengøringsstandard. Den automatiske tømmestation sikrer minimale forstyrrelser i rengøringen – alt sammen til en pris i mellemklassen.

Endelig lancerer ECOVACS også en ny enhed, som bevæger sig vertikalt! Den nye rengøringsrobot, WINBOT 920, scorer højt når det gælder brugervenlighed og sikkerhed, samtidig med at den sikrer skinnende rene vinduer.

DEEBOT N8-familien: Pålidelig rengøring – hvor som helst og når som helst

DEEBOT N8-familien består af DEEBOT N8 og DEEBOT N8 PRO. Udover at disse smarte to-i-en robotter kan støvsuge og moppe gulvet på samme tid, er de også udstyret med den nyeste navigationsteknologi og har den højeste sugeevne. Den automatiske tømmestation, som kan rumme 2,5 liter komprimeret støv og snavs, gør det ekstra bekvemt for brugeren, der afhængig af boligens størrelse kan nyde godt af 30 dages uforstyrret rengøring. Når ”Forstyr ikke” er aktiveret, tømmer robotten sig selv på et tidspunkt, som brugeren har planlagt. Den automatiske tømmestation følger med DEEBOT N8+ og DEEBOT N8 PRO+ og kan fås som separat tilbehør til DEEBOT N8 og DEEBOT N8 PRO. Tømmestationen, der både fås i hvid og grå, er også kompatibel med DEEBOT T8- og T9-produktserien.

Takket være den gennemprøvede OZMOTM Mopping Technology kan medlemmerne af DEEBOT N8-familien både støvsuge og moppe i én arbejdsgang, derudover har de begge en ekstrem sugeevne. Med Max+ mode får man mulighed for at vælge en kraftigere sugeevne i forhold til det normale Max mode. Robotterne er samtidig udstyret med en ny aftagelig børste, som gør det muligt at rengøre i dybden og fjerne snavs og kæledyrshår fra gulvtæpper og svært fremkommelige steder. TrueMapping Technology med DToF laserbaserede sensorer scanner og kortlægger omgivelserne nøje i løbet af få sekunder. Brugerne kan gemme to kort, hvis der er flere etager, definere virtuelle grænser for rengøringen og specificere hvilke områder, der skal rengøres. De er kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa, har sensorer som identificerer trappetrin, brugervenlig app-styring og automatisk over-the-air (OTA) firmwareopdateringer er standardegenskaber i enhver DEEBOT og garanterer nem betjening samt stor pålidelighed.

DEEBOT N8 PRO gør desuden brug af TrueDetect 3D Technology til nøje at scanne selv de mindste forhindringer helt ned til få millimeters nøjagtighed.

Priser på alle modeller i N8 familien:

DEEBOT N8: Vejl. Pris fra DKK 3.099

DEEBOT N8+ (inkl. automatisk tømmestation): Vejl. pris fra DKK 4.699

DEEBOT N8 PRO: Vejl. pris fra DKK 3.899

DEEBOT N8 PRO+ (inkl. automatisk tømmestation): Vejl. Pris fra DKK 5.499

Automatisk tømmestation: Tilgængelig separat for DKK 2.499

WINBOT 920: Rene vinduer på en smartere og mere sikker måde

Lange rækker af vinduer, store spejle uden rammer og udendørs glasfacader er ikke altid nemme at rengøre. Den nye WINBOT 920 gør vinduespolering nem, smart og sikker. Enheden, der er nem at bruge, sikrer, at glasoverflader af enhver art forbliver rene og skinnende. Hjertet i WINBOT 920 ligger i dens WIN-SLAM 2.0 Technology, der systematisk guider den smarte rengøringsrobot rundt på de overflader, den skal rengøre. Det garanterer, at alle områder er rengjorte, før robotten vender tilbage til udgangspunktet. Uanset om glasset er indrammet eller ej, vil WINBOT 920 identificere alle hjørner takket være Edge Detection Technology og tilpasse rengøringsprocessen derefter. WINBOT 920 kan rengøre efter tre indstillinger: automatisk vinduesrengøring, dybdegående rengøring med to forskellige ruter og intens plet rengøring til meget tilsmudsede områder. Den forbedrede rengøringsklud i mikrofiber kan absorbere vand uden problemer og er perfekt, hvis man ønsker glasoverflader uden striber.

Via den tilhørende app kan man få adgang til enkle og brugervenlige måder at styre sin WINBOT 920 på, blandt andet en integreret stemmeassistent. WINBOT 920 leverer også statusinformationer i realtid og holder sig opdateret med OTA-opdateringer. Takket være det nye sikkerhedssystem i flere niveauer kan selv høje vinduer og udendørs facader rengøres sikkert og nemt. Der medfølger en opbevaringstaske, som både kan bruges til beskyttelse samt opbevaring og nem transport af WINBOT 920 og tilbehør.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>