Konfigurer dine Push-in fordelerblokke individuelt
Hjem NYE PRODUKTER Konfigurer dine Push-in fordelerblokke individuelt

Konfigurer dine Push-in fordelerblokke individuelt

Af Redaktionen

Phoenix Contact’s PTFIX fordelerblokke fås nu også med 4 mm2 Push-in tilslutning.

Konfigurer dine Push-in fordelerblokke individuelt 2Blokkene kan kombineres og monteres individuelt. Fordelerblokkene leveres med 6, 12 og 18 tilslutninger, som desuden kan fås i 11 forskellige farver. Udover den klassiske DIN-skinne montering på NS 15 og NS 35 skinner fås også flangeadaptere til direkte montering og universelle varianter til klæbemontering.

Nyt er også de adskilte 2,5 mm2 blokke, som tilbyder en høj grad af individualisering ved montering. Disse 2-polede elementer danner den mindst mulige enhed. De kan kombineres med hinanden og med alle øvrige typer blokke inden for det nominelle tværsnit.

Ved at benytte den nye webbaserede PTFIX konfigurator kan produkter nemt oprettes med de ønskede egenskaber hvad angår antallet af poler, monteringsmuligheder, farve og opmærkning. PTFIX konfiguratoren er integreret i Phoenix Contacts e-shop for at sikre en enkel ordreproces.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>