Henric Schartau udnævnt til salgsdirektør Gantner Nordic
Hjem NYHEDER Henric Schartau udnævnt til salgsdirektør Gantner Nordic

Henric Schartau udnævnt til salgsdirektør Gantner Nordic

Af Redaktionen

Det er en fornøjelse at informere dig om, at vores højt kvalificerede seniormedarbejder Henric Schartau pr. 1. februar 2023 er blevet udnævnt til salgsdirektør for Gantner Nordic.

Henric vil i sin nye rolle fokusere på at udvikle markedet med særligt fokus på løsningssalg for at skabe kombineret merværdi inden for de eksisterende Gantner-kanaler, og for at bringe Gantners produktportefølje og løsninger til SALTO Systems kanaler og brancher.

Henrics nye rolle er helt i tråd med vores strategi om at have dedikerede ressourcer til at fokusere på de enkelte brancher for at kunne give dig den bedste rådgivning og support. Henric vil arbejde tæt sammen med alle vores afdelinger i SALTO samt med det eksisterende og kommende netværk af Gantner partnere og kunder. Henrics nuværende rolle vil ikke blive erstattet, men hans opgaver og ansvarsområder vil blive dækket af vores teams i SALTO Systems.

Henric Schartau udnævnt til salgsdirektør Gantner NordicOm Gantner
Grundlagt i Schruns, Østrig i 1982, anses Gantner i vidt omfang for at være en pioner indenfor kontaktløse elektroniske systemer til adgangsstyring og tidsregistrering i sine kernesegmenter. Gantner tilbyder sine kunder løsninger baseret på RFID og NFC-teknologi til brug i fitnesscentre, swimmingpools og kurbade med offentlig adgang, forlystelsesparker, universiteter og biblioteker og i kommercielle ejendomme og offentlige bygninger.

Løsningerne inkluderer adgangssystemer, elektroniske låse- og skabsystemer, kontantfri betaling, kasseapparat- og faktureringssystemer, personaletidsregistrerings-systemer samt software til billettering og til styring af fritidsfaciliteter.

Gantner er aktiv i over 60 lande med datterselskaber i Tyskland, Storbritannien, Dubai og Australien og har modtaget adskillige udmærkelser og priser indenfor innovation, produktdesign og for at være regionens bedste arbejdsgiver. For yderligere information, se www.gantner.com.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>