Hjemmekontor med hjemlig hygge

Coronakrisen har berørt vores hverdag på et utal af måder.

Hjemmekontor med hjemlig hygge 1
Dit hjemmekontor må godt have lidt personlighed, og vi kommer her med et bud på, hvordan det kan indrettes i en hyggelig og hjemlig stil.

Én af de ting, der har ændret sig er, at det er blevet mere normalt med enten faste eller sporadiske hjemarbejdsdag. Det har også skabt et behov hos flere for at skabe en decideret kontorplads i hjemmet. Men et hjemmekontor behøver ikke nødvendigvis at ligne noget fra en arbejdsplads, det må gerne være lidt mere personligt. Vi kommer her med et bud på, hvordan man kan indrettet sig stilfuldt og hyggeligt på en måde, hvor det nemmere kan indtræde i resten af ens indretning.

I blandt vores efterårsnyheder har vi vores Doppler-skrivebord, som er udført i matlakeret egefinér. Designet har et klassisk appel, og samtidig giver de dominerende grafiske linjer et moderne og stilfuldt udtryk. Tilsæt en sort bordlampe og læderstol, som står fint i kontrast til det lyse træ. Skab hygge ved at bruge nogle fine opbevaringskasser og beholder til kuglepenne og blyanter. Vi har for eksempel på billedet valgt at bruge vores Nizza fyrfadsstage som kuglepensholder.

Fang den hyggelig stil til hjemmekontoret:

  • NYHED: Doppler skrivebord, matlakeret egefinér (L 130 x H 75 x B/D 60 cm) – normalpris 3.799 kr.
  • NYHED: Pica kasser, jern i grå (L 29 x H 10 x B/D 13 cm) + okker (L 20 x H 10 x B/D 20 cm) – normalpris hhv. 99 kr og 79 kr.
  • NYHED: Nizza fyrfadsstage, klar glas (H 11,2 x Dia 9,5 cm) – normalpris 79 kr.
  • Flair stol, sort læder med kontrastsyninger (L 54 x H 82 x B/D 64 cm) – normalpris 2.899 kr.
  • Copenhagen bordlampe, mat sort metalskærm og antik messing base (H 46 x Dia 30 cm) – normalpris 1.499 kr.