Et af de bedste servicecentre i Hellerup giver mulighed for at erhverve høj- kvalitets software til billige penge

Henrik Hein ejer og driver PcMac.dk.

Et af de bedste servicecentre i Hellerup giver mulighed for at erhverve høj- kvalitets software til billige penge 1Han er uddannet inde for området og har blandt andet forsikringsbranchen som baggrund ud over ledelse og 25 års ansættelses erfaring. Han arbejde nu med at udbyde gode og billige software løsninger så som Office pakker og meget meget mere.

Idegrundlaget

Ideen tager egentligt afsæt i at det skal være let tilgængeligt for den gængse forbruger at erhverve og tilgå software til dannelse af webshop, med højkvalitetsudvalgte software samt en god balance mellem pris og kvalitet.

Her er der tale om typer af software som Adobe, Microsoft Office, og fx Kaspersky som er et sikkerhedsprogram.

Det har været et fokus for PcMac at hjælpe alle der har brug for det med at installere og anvende den software de køber, således de får det maksimale ud af de egenskaber den pågældende software måtte have.

Hjælp til installation af software

PcMac yder en ydelse de kalder fuld support til installation og anvendelse af den software de udbyder. Her er der tale om priser i et niveau der lægger mellem 300,00 DKK til ca. 500,00 DKK for fx en installation af windows 10 med total ny installation hvis man måtte have brug for dette.

Hjælp til Mac brugere er også af særligt fokus hos PcMac. Her har de fokus på at gøre det let og anvendelig for brugeren når de køber et produkt. Der kan være tale om at programmerne skal om- programmeres for at kunne køre på en specifik Intel processor.

Billedredigering

PcMac udbyder også software der kan hjælpe dig med at redigere dine billeder. Her kan der være tale om Microsoft Visio Professional fra år 2013 og frem efter. Det kan anvendes til at skabe moderne figurer og skabeloner og dermed forøge produktiviteten ved Office oplevelsen og gøre det lettere at præsentere data for kunder eller internt i et projekt.