Untitled 22
Hjem NYE PRODUKTER LG’s mest kompakte soundbar leverer rumfyldt lyd til alle film- og musikelskere

LG’s mest kompakte soundbar leverer rumfyldt lyd til alle film- og musikelskere

Af Redaktionen

LG Eclair er den perfekte soundbar til små rum – den leverer imponerende Dolby Atmos-lyd og dyb bas for en fantastisk lydoplevelse

LG Electronics (LG) frigiver nu deres produktnyhed LG Eclair (QP5) på markeder rundt om i verden.

LG Eclair er den mest kompakte soundbar, virksomheden har lanceret til dato, og den blev tidligere på året tildelt 2021 CES Innovation Award Honoree. Modellen er det perfekte valg til den moderne livsstil takket være det kompakte og stilrene design kombineret med en fordybende lyd.

På trods af dens beskedne størrelse leverer LG Eclair en kraftfuld lyd understøttet af Dolby Atmos® og DTS:X. Og du behøver ikke at bekymre dig om at forstyrre naboerne, da subwooferen leverer en kraftfuld bas med minimal vibration. Modellen måler 29,6 x 5,99 x 12,6 centimeter – en tredjedel af størrelsen på LG’s tidligere mindste soundbar med 3.1.2-lyd og Atmos. LG Eclair har et elegant, ovalt design beklædt med jerseystof i klassisk sort eller hvid, der passer ind i alle typer af moderne indretninger.

Det avancerede 3.1.2-system i LG Eclair leverer, sammen med den medfølgende subwoofern Meridian Audio’s teknologi, en enestående detaljeret lyd. Meridians Horizon-teknik konverterer to-kanals lyd, der giver en fordybende lydoplevelse, der er tro mod den originale lyd og giver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Untitled 22LG Eclair giver dig en endnu bedre seeroplevelse takket være understøttelsen af 4K-pass-through, der giver muligheden for at nyde godt af det fantastiske 4K- og HDR-indhold inklusiv Dolby Vision på dine foretrukne streamingtjenester. Derudover analyserer LG AI Sound Pro det indhold, der spilles, og anvender automatisk de bedste lydindstillinger baseret på typen af indhold, der vises, uanset om det er nyheder, musik eller film.

Udover modellens fantastiske lyd er den udviklet med henblik på bekvemmelighed, for eksempel kræver den færre kabler uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Dette er takket være eARC (enhanced audio return channel), som gør det muligt at have tabsfri transmission af 5.1-, 7.1-lyd samt fordybende lyd gennem Dolby Atmos og DTS:X på kompatible fjernsyn. Ejere af LG’s fjernsyn fra 2021 kan også drage nytte af lyden, som gennem TV Sound Mode Share kombinerer processorkraften fra LG’s nyeste a (Alpha) AI-processorer og AI Sound Pro for at frembringe de dybe nuancer og detaljer i lyden fra indholdskilden.

Da LG designede Eclair var det ikke blot med det formål at forbedre seeroplevelsen i hjemmet gennem dens lydpræstation, men også at reducere miljøpåvirkningen. Dette har resulteret i at LG Eclair er anerkendt som miljøprodukt af SGS Société Générale de Surveillance SA i Schweiz.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>