Tech-gigant fejrer 90 års innovation på beredskabsområdet
Hjem Nyheder Tech-gigant fejrer 90 års innovation på beredskabsområdet

Tech-gigant fejrer 90 års innovation på beredskabsområdet

Af Redaktionen

Siden 1928 har Motorola Solutions leveret en lang række innovative produkter – herunder missionskritiske kommunikationsløsninger – verden over.

Tech-gigant fejrer 90 års innovation på beredskabsområdet 2Netop nu kan Motorola Solutions fejre sin 90-års fødselsdag og kan se tilbage på en lang række milepæle i virksomhedens historie: fra banebrydende teknologier i 1930’erne som bilradioer og tovejsradioer til beredskaberne, til at levere den kommunikationsplatform, som i 1969 blev brugt til at transmittere menneskehedens første ord fra månen. Virksomheden har længe været dominerende inden for den kommunikationsrevolution, vi har oplevet, og lancerede den første kommercielle mobiltelefon i 1983.

I dag er Motorola Solutions en global aktør og blandt de teknologisk førende i branchen. Motorola Solutions’ fortsatte evne til innovation vil forme virksomhedens fremtid i en tid, der handler om digital transformation og om moderniseringen af netværk med integrerede LMR- og LTE-bredbåndsløsninger.

”Det har altid været vores mission at forbinde folk gennem teknologi og i særdeleshed i de vitale øjeblikke, der er afgørende i deres liv. Vores kunder stoler på vores ekspertise, service og de kommunikationsløsninger, vi tilbyder, og har tillid til vores mangeårige erfaring og evne til innovation,” siger Michael Kaae, der er adm. direktør for Motorola Solutions i Danmark.

Motorola Solutions har i dag flere end 100.000 beredskabs- og kommercielle kunder i over 100 forskellige lande.

Virksomheden har over 5500 patenter og brugte alene i 2017 568 millioner dollars til forskning og udvikling. Dette gør det muligt at levere banebrydende produkter til kunderne.

I 2018 købte Motorola Solutions Avigilon, som udvikler og leverer avancerede videoovervågnings- og analyseplatforme til brug inden for bl.a. politiet og i lufthavne. Det har udvidet Motorola Solutions’ produktportefølje og teknologier til beredskaberne samt det kommercielle marked. Motorola Solutions samarbejder også med innovative partnere som fx Neurala, der beskæftiger sig med kunstig intelligens, til at udvikle efterforskningssystemer, der er helt på forkant og i realtid automatisk kan søge efter personer og objekter af interesse.

”Vores næste industrielle revolution vil være drevet af kunstig intelligens. Teknologien vil grundlæggende transformere den måde, vi anvender produkterne på, på tværs af alle vores løsninger. Kunstig intelligens, intelligente platforme og Intelligence-as-a-Service vil være hoveddriverne bag fremtidens innovative produkter for beredskaberne og kommercielle aktører,” siger Michael Kaae.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>