Uafhængig undersøgelse fremhæver produktivitetsgevinster ved GTT SD-WAN

GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), den førende globale cloud-netværksudbyder til multinationale kunder, annoncerede i dag resultaterne af en autoriseret Total Economic Impact (TEI)-undersøgelse foretaget af Forrester Consulting.

Uafhængig undersøgelse fremhæver produktivitetsgevinster ved GTT SD-WAN 1Undersøgelsen gennemgår de forretningsmæssige fordele samt return on investment (ROI), der genereres af GTT SD-WAN.

Forresters interviews af eksisterende GTT-klienter samt en efterfølgende finansiel analyse viste, at en virksomhed, ved at bruge GTT SD-WAN, kan generere et ROI på 213% og en tilbagebetalingstid på mindre end seks måneder. Forretningsfordelene ved GTTs SD-WAN, der bidrager til ROI, omfatter reduceret nedetid på netværke, optimerede tilgang til netværket og ressourcebesparelser fra en administrerende service.

Kunderne som deltog i undersøgelsen oplevede en forbedret produktivitet med en besparelse på 25 dage i gennemsnit for hele organisationen.

Ifølge Forrester TEI-rapporten “Er netværket forretningens centrale nervesystem – og det gælder om det leverer cloud-baserede digitale tjenester til kunder, faciliterer transaktioner i virksomheden eller understøtter back-office-operationer. GTT SD-WAN varrapporteret tilat forbedre netværkets ydeevne og pålidelighed, hvilket har direkte indvirkning på forretningsresultaterne”.

Resultaterne fra Forrester TEI-undersøgelsen viser, at GTT SD-WAN gør det muligt for organisationer at forbinde deres kontorer på tværs af kloden og til alle applikationer i skyen med forbedret ydeevne og effektivitet,” udtaler Søren Wiinholt Petersen, Senior Vice President, Nordics & CEE for GTT. “Ved at levere SD-WAN på tværs af dets sikre globale Tier 1 IP-backbone, med direkte adgang til cloud-udbydere over hele verden, gør GTT det nemt og omkostningseffektivt for virksomheder at udvide og tilpasse deres virksomhedsnetværk i takt med, at deres tillid til cloud-baserede netværksapplikationer stiger.”

GTTs fuldt administrerede SD-WAN leverer en forbedret applikationsydeevne og -kontrol, integreret firewall kapacitet og det bredeste udvalg af adgangsmuligheder fra over 3500 regionale udbydere.