NORTAGG SmartGlass – Ny dansk revolutionerende skærmbeskyttelse

NORTAGG lancerer nu SmartGlass, som er den næste generation af skærmbeskyttelse til mobiler og tablets.

NORTAGG SmartGlass - Ny dansk revolutionerende skærmbeskyttelse 1SmartGlass er op til 1000% stærkere end regulær skærmbeskyttelse.

”Vi håber på at markedet vil tage godt imod vores nye produkt, da vi mener det kan revolutionære markedet for skærmbeskyttelse. Produktet har været på tegnebrættet i noget tid, men vi er nu glade for, at kunne præsentere SmartGlass.”

SmartGlass er den næste generation af skærmbeskyttelse. Med en ekstra styrke og resistens, som er op til 1000 % stærkere end almen skærmbeskyttelse. Denne styrke kommer i forbindelse med materialevalget. SmartGlass er lavet af silicate glass og TPU materiale, som også værditilføjer produktet ekstra fleksibilitet. Hvilket både hjælper til monteringen af skærmbeskyttelsen, men også giver ekstra stødabsorbsorbering og dermed kan klare flere slag før skærmbeskyttelsen revner. Ved køb af SmartGlass giver vi en monteringsapplikator med, som giver forbrugeren en bedre helhedsoplevelse med skærmbeskyttelse. Da den hjælper forbrugeren med nemt at kunne montere skærmbeskyttelsen uden problemer.

På nuværende tidspunkt tilbydes SmartGlass til alle iPhone modeller og udvalgte Samsung telefoner, da det er her vi ser behovet fra forbrugerne. Der arbejdes med at kunne tilbydes SmartGlass til resten af Samsung serien, og til OnePlus serien.

Det kommer til at betyde for den enkelte mobilbrugere, at De slipper for at skulle betale for mere end én skærmbeskyttelse, da produktet er så stærkt som det er. Dermed slipper man også for de dyre reparationer, som måtte forekomme i forbindelse med en ødelagt skærm.