Kør med større ro i sindet med Varia RVR315 og RTL516 fra Garmin

Bagudvendte radarer advarer cyklister om køretøjer, der nærmer sig bagfra

Kør med større ro i sindet med Varia  RVR315 og RTL516 fra Garmin 1Business Wire – Garmin International Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag Varia RVR315, en bagudvendt radar og radarbaglygten Varia RTL516, som begge advarer cyklister om køretøjer der nærmer sig, uanset hvor eller hvornår de kører. Begge enheder fungerer med den nye Varia-app, så cyklister kan bruge deres telefon som et primært display eller backup-display, mens de kører.

”Vores forrige generation af cykelradarer blev hurtigt en sikkerhed for cyklister over hele verden, hvilket gav ro i sindet under enhver tur, dag eller nat,” sagde Dan Bartel, Garmin vice president of worldwide sales.

“Med de nye RVR315, RTL516 og Varia-app bringer vi disse avancerede sikkerhedsfunktioner til endnu flere ryttere, hvilket hjælper med at lette noget af den angst, de kan opleve, når de er på farten.”

Vær opmærksom på biler, der nærmer sig bagfra med Varia RVR315 og RTL516. Når de er parret med en kompatibel Garmin-enhed, den nye Varia-app eller en dedikeret radardisplayenhed, modtager cyklister både visuelle og hørbare alarmer, der advarer dem om køretøjer der nærmer sig bagfra, op til 140 meter væk. For ryttere, der bruger Varia RTL516, er lyset synligt både om dagen og natten, hvilket gør det lettere for bilister at se cyklisten.

At parre Varia RVR315 eller RTL516 med den nye Varia-app er som at have øjne på bagsiden af en hjelm, der advarer cyklister om køretøjer, der nærmer sig. Mens man kører, vil cyklister modtage farvekodede alarmer på deres telefon – grøn betyder, at alt er i orden, gul betyder, at et køretøj kommer, og rødt betyder, at en bil nærmer sig i høj hastighed. Foruden grafikken giver tone- og vibrationsalarmer cyklister besked, når et køretøj kommer.

Når brugt sammen med en kompatibel smartphone, integreres Varia RVR315 og RTL516 med populære tredjepartsapps som Ride with GPS, så cyklister kan overlejre deres kort med radaralarmer. Varia RVR315 har op til 7 timers batteritid og har en vejledende salgspris DKK 1.199. Varia RTL516 har op til 9 timers batterilevetid, når lyset er tændt, og har en vejledende pris på DKK 1.699.

Garmins voksende sport- og træningssegment udvikler teknologier til at forbedre og fremme sund og aktiv livsstil. Uanset om brugere er løbere, cyklister, svømmere, multisport-atleter eller blot ønsker at forblive aktive igennem dagen, er der et produkt, der kan hjælpe dem med at nå deres helse- og træningsmål. Andre Garmin sportsmærker inkluderer Tacx – markedsleder og producent af indendørs cykeltrænere, tilbehør og indendørs træningssoftware og applikationer. Besøg Garmin.dk for at lære mere.

I årtier har Garmin været banebrydende indenfor ny GPS-navigation og trådløse enheder og applikationer, der er designet til mennesker, der lever en aktiv livsstil. Garmin betjener fem primære forretningsenheder, herunder vejnavigation, luftfart, sport og træning, marine og outdoor.