LINK forbereder sig til yderligere digitalisering fremover
Hjem NYHEDER LINK forbereder sig til yderligere digitalisering fremover

LINK forbereder sig til yderligere digitalisering fremover

Af Redaktionen

LINK Arkitekturs ambition er at være early adopter til ny teknologi og styrker nu virksomhedens satsning inden for digital udvikling.

LINK forbereder sig til yderligere digitalisering fremover

LINK forbereder sig til yderligere digitalisering fremover

For at være i front rekrutteres yderligere fageksperter inden for parametrisk design i Danmark, Norge og Sverige. Derved løftes ansatte frem til et fælles skandinavisk nyetableret digitalt kompetencenetværk.

LINK vil have en offensiv teknologiudvikling i de kommende år og forfølger en ambitiøs digital strategi, som kræver øget spidskompetence inden for parametrisk design og BIM.

Med øget fokus på bæredygtighed og effektivisering i branchen er målet at skabe merværdi for kunderne og samtidig fremme arkitektonisk kvalitet i projekterne. Ved hjælp af parametrisk design kan kunden præsenteres for optimale forslag og på et tidligt tidspunkt sikre, at alle parametre opfyldes i tråd med bæredygtighedsmål og kundernes krav.

Kompetencenetværk for digitalisering rekrutterer repræsentanter på tværs af teams og fagområder i Skandinavien. Med organisationens unikke faglige spændvidde vil vi udvikle vores medarbejders kompetencer til at opnå mål defineret i strategien. Derudover går vi aktivt ud og rekrutterer specifik faglig kompetence, for fremover at samle satsningen sammen med eksisterende intern kompetence.

  • LINK er allerede i spidsen for digitalisering generelt, især BIM og parametrisk design. Vi følger nøje hvordan vores fagområde formes i de kommende år. LINK er en solid kompetencevirksomhed med vores 500 medarbejdere i Skandinavien og ønsker at skabe udvikling indenfor digitalisering i fremtiden. Med et højt tempo af innovation bidrager vi til at lægge grundlaget for en bæredygtig samfundsarkitektur, forklarer Martha Bergh Lunde, COO i LINK Arkitektur.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>