Løft dit game med Instinct Esports Edition
Hjem NYHEDER Løft dit game med Instinct Esports Edition

Løft dit game med Instinct Esports Edition

Af Redaktionen

Garmins esport-smartwatch måler, analyserer og streamer biometrisk performancedata

Løft dit game med Instinct Esports EditionGarmin Ltd. (NASDAQ: GRMN) lancerede i dag Instinct® Esports Edition, et robust GPS-smartwatch, der er specialdesignet til esportsatleter og -entusiaster for at løfte deres performance til næste niveau. Ved hjælp af Garmins teknologier til sundheds- og aktivitetstracking bruger Instinct Esports Edition en dedikeret esportsaktivitetsfunktion til at tracke og analysere puls og stress under spillet og tilbyde langsigtet tendensanalyse. Garmins nye STR3AMUP!™ PC-streamingværktøj giver også brugerne mulighed for at livestreame biometriske data til publikum for en ny streamingoplevelse. Og med over tre dages batterilevetid i esportstilstand kan brugerne få mest muligt ud af deres spilletid.

”Eliteatleter over hele verden bruger Garmins produkter til at måle og forbedre deres præstationer. Med Instinct Esports Edition kan esportsatleter benytte sig af den samme teknologi for at tracke og undersøge, hvordan deres krop reagerer på intens konkurrence,” siger Dan Bartel, Garmins Vice President of Consumer Sales.”Spillerne kan også bruge Instincts data til at lave justeringer af for eksempel søvnmønstre eller aktivitetsniveauer i deres dagligdag, hvilket kan give øget mental og fysisk ydeevne under spillet.”

Instinct Esports Edition er specialbygget til militære standarder (MIL-STD 810), samtidig med at det lette design giver en spiloplevelse uden distraktioner. Det har op til 80 timers batterilevetid i esports-tilstand og op til 14 dage i smartwatch-tilstand. Uret har et robust design i sorte og røde farver og et display med høj kontrast, der skiller sig ud i forhold til et traditionelt smartwatch. Når det er parret med en kompatibel smartphone, viser Instinct også notifikationer som e-mail, sms og alarmer direkte på brugerens håndled.

Aktivitetsprofil dedikeret til esport

Før en kamp vælger brugerne esport som aktivitet på Instinct. Derefter analyserer og viser Garmins håndledsbaserede pulsteknologi brugerens hjerterytme og stressniveau i forhold til tid på dagen og en game timer. Målingen af stress og puls i realtid kan give mulighed for at styre de fysiske og mentale ressourcer, så man kan præstere mere effektivt og fokuseret. Når en gaming-session er afsluttet, kan brugerne synkronisere deres aktivitet med den gratis Garmin Connect™ app3 for at gemme og analysere deres data og se, hvordan deres krop reagerer i forskellige gaming-situationer.

STR3AMUP! Livestreamer biometrisk performancedata

Med Garmins nye STR3AMUP! PC-streamingværktøj kan brugerne sende puls, stressniveau og Body Battery™ live ved at integrere de data i deres videostreams eller optagelser med overlays, der kan tilpasses. Ved at vise data live får brugerne mulighed for at interagere med deres publikum og fremvise i realtid, hvad det kræver fysisk og mentalt at konkurrere. STR3AMUP! gør det muligt for publikum at engagere sig endnu mere i deres yndlingsspiller eller -hold.

Body Metrics Tracking

Instinct Esports Edition er designet med udgangspunkt i konkurrencer på eliteplan og tilbyder en række værdifulde body metric analytics-funktioner, så brugerne kan analysere og justere, hvordan deres krop reagerer i en konkurrencesituation. Funktionerne er blandt andet:

  • Håndledsbaseret pulsmåling: Få adgang til pulsdata og alarmer, hvis en brugers puls forbliver for høj eller for lav i hvile, og mål, hvordan kroppen arbejder i bestemte gaming-situationer.
  • Avanceret søvnovervågning: Brugere får et komplet billede af, hvordan de sover med en opdeling af lette, dybe og REM-søvnfaser. Det giver brugerne mulighed for at fortolke data og lave livsstilsændringer for at kunne være mere fokuseret.
  • Stress Tracking: Ved hjælp Garmins pulsvariation kan Instinct Esports Edition beregne brugeres stressniveau og give dem mulighed for at optimere deres stresshåndtering.
  • Body Battery Energy Monitor: Bruger data om puls, stress og søvn til at bestemme, hvor meget energi en bruger har – og viser, hvornår de skal spille, og hvornår de skal hvile.
  • 30+ sports-apps og aktivitetstracking: Brugere kan træne med en række forudindlæste aktivitetsprofiler. For atleter, der ønsker at vide endnu mere om deres performance, kan der tilkøbes en valgfri pulsmålerrem (ekstraudstyr).

Nyt samarbejde mellem Garmin og Astralis

I forbindelse med lanceringen af det nye Instinct Esports Edition kan Garmin samtidig præsentere et nyt og spændende Nordisk samarbejde med et af verdens førende e-sport hold, Astralis. ”Holdet har allerede integreret Garmins produkter i deres træning og vi glæder os til sammen at vise, hvordan vores produkter kan forbedre deres spil og performance,” siger Nordic Marketing Director, David Ekander.

Instinct Esports Edition fås til en vejledende pris på DKK 2.499.

Garmins produkter har revolutioneret livet for eventyrere, atleter og outdoor-entusiaster overalt. Garmin udvikler produkter, der giver bedre oplevelser, og for Garmin er hver dag en mulighed for at tænke nyt – og være endnu bedre end i går. For mere information kan du besøge Garmins virtuelle presserum, eller følge os på facebook.com/garmindanmarkinstagram.com/garmindenmark eller Garmin Youtube.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>