KOOKAÏ vælger GTT’s SD-WAN til at understøtte sin digitale transformation i Europa
Hjem NYHEDER KOOKAÏ vælger GTT’s SD-WAN til at understøtte sin digitale transformation i Europa

KOOKAÏ vælger GTT’s SD-WAN til at understøtte sin digitale transformation i Europa

Af Redaktionen

GTT Communications, Inc.(NYSE:GTT), en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, meddeler i dag, at modebrandet KOOKAI vil indføre SD-WAN og tilslutningstjenester styret af GTT til dets 148 kontor- og detailbutikker i Frankrig og Spanien.

KOOKAÏ vælger GTT’s SD-WAN til at understøtte sin digitale transformation i Europa

KOOKAÏ vælger GTT’s SD-WAN til at understøtte sin digitale transformation i Europa

KOOKAÏ’s online og fysiske forretninger i Frankrig og Spanien har været bundet op på GTT’s netværk i mere end et årti, hvor det har understøttet vigtige dele af datastrømmene i forretningen som lagerhåndtering, ordrestyringen og betalingstransaktioner. Efterhånden som KOOKAÏ nu bevæger sig ind i næste fase af deres digitale transformation, vil det i fremtiden betyde flere kontaktløse dankortautomater, mere video og marketing i selve butikkerne, som skal forbedre kundeoplevelsen i de fysiske butikker. Derudover vil KOOKAÏ også forsøge at innovere sin online butiksoplevelse, som passer til det stærkt forøget behov for online-shopping, som er vokset dramatisk i de sidste seks måneder.

Den administrerede SD-WAN-tjeneste leveret af GTT vil sikre, at trafikken i KOOKAÏ’s netværk bliver dirigeret rundt på den sikreste og mest optimale måde, som samtidig kan klare den øgede aktivitet fra kunder.

Løsningen fra GTT vil også skabe en sikker netværksforbindelse samt Wi-Fi-hotspots i alle KOOKAÏ’s butikker for både kunder og ansatte. Kontorer og butikker forbindes med fiber eller bredbånd samt 4G som backup for at sikre modstandsdygtigheden på netværket.

”Vi er meget glade for at forlænge vores mangeårige samarbejde med KOOKAÏ, som i fremtiden nu også får mange af de gode fordele ved vores SD-WAN, der skal understøtte deres digitale forretningsstrategi,” siger Ernie Ortega, CRO og midlertidig CEO i GTT. Han fortsætter:
”Vi ser frem til fortsat at støtte KOOKAÏ’s mål om at skabe den bedst mulige detailoplevelse for sine kunder med vores cloud-netværkstjenester.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>