Logitech introducerer G515 – næste generations fladt tastatur for en højt præsterende gaming-oplevelse
Hjem GAMING Logitech introducerer G515 – næste generations fladt tastatur for en højt præsterende gaming-oplevelse

Logitech introducerer G515 – næste generations fladt tastatur for en højt præsterende gaming-oplevelse

Af Redaktionen

I dag lancerer Logitech G, som er et af Logitechs varemærker (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og førende inden for innovation af gaming-teknologier- og udstyr, G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard, som er et tastatur med avancerede teknologier og højt ydende funktioner i et fladt, moderne design.

Flade tastaturer giver et renere, mere æstetisk tiltalende udseende, og leverer en højt ydende tasteoplevelse.

Med G515 får man en mere effektiv og komfortabel tasteoplevelse ved at kombinere flade switches med et strømlinet design.

 “Med det ikoniske G915 gaming-tastatur leverede Logitech G et unikt og helt nyt fladt tastatur, der er kendt for sin enestående kvalitet, toppræstation og førsteklasses designfunktioner. Med det flade G515-design har vi rykket grænserne endnu længere,” udtaler Arnaud Perret-Gentil, Head of PC Gaming, Logitech G. “Med G515 har vi bevaret det strømlinede design og inkluderet vores nyeste teknologiske innovationer, såsom LIGHTSPEED, LIGHTSYNC og KEYCONTROL, for at give gamere en avanceret og højt ydende gaming-tastaturoplevelse.”

Med en højde på kun 22 mm er G515 smalt og eliminerer behovet for en håndledsstøtte samt sikrer en meget behagelig gaming-oplevelse. G515 har flade switches, der aktiveres med minimal afstand—kun 1,3 mm—og en total bevægelsesafstand på 3,2 mm, hvilket er kortere end traditionelle switches. Det gør det muligt for gamere at øge handlinger per minut.

G515 er desuden bygget med et lag lyddæmpende skum og fabrikssmurte switches, integrerede stabilisatorer og førsteklasses PBT-taster for at sikrer optimal komfort; gamere vil opleve en meget glattere skriveoplevelse med en mindre skrattende og mere raffineret lyd.

Logitech introducerer G515 – næste generations fladt tastatur for en højt præsterende gaming-oplevelseG515 tastaturet kommer også med Logitech G’s nyligt lancerede KEYCONTROL teknologi, der giver gamere tilpasningsmuligheder, som er langt ud over, hvad et standardtastatur leverer. Hver tast kan udføre op til 15 forskellige handlinger, så gamere kan personliggøre deres tastatur via makroer, lydsignaler, lyseffekter og andet. KEYCONTROL inkluderer lag og tilpasningsværktøjer som G SHIFT, som øger tilpasningsmulighederne med hele tasteopsætninger, der kan skiftes ved et tryk på en knap. Med KEYCONTROL muliggør G515 en hidtil uset grad af personalisering, finjustering og kontrol.

Yderligere funktioner i G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Low Profile Gaming Keyboard inkluderer:

  • Praktisk 2:1 LIGHTSPEED Wireless Paring: Gamere kan forbinde deres gaming mus, såsom G502 X PLUS, via G515 LIGHTSPEED donglen, hvilket frigør en ekstra USB-port.
  • Oplys dit skrivebord med LIGHTSYNC RGB-belysning: Gamere kan få adgang til ~16,8M farver for at tilpasse deres oplevelse og forbinde alt deres Logitech G-udstyr med G HUB.
  • Alsidig Tri-Mode Tilslutning lader gamere vælge mellem LIGHTSPEED trådløs, Bluetooth® og USB-C kablet datatilstand.
  • Bliv i spillet med op til 36 timers kontinuerlig, uafbrudt spilletid.
Pris og tilgængelighed

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard er nu tilgængeligt i sort og hvid på LogitechG.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på 1099 DKK for den trådløse udgave samt 799 DKK for den kablede version, der kommer senere på året. For mere information, besøg venligst LogitechG.com.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>