Sabio’s Wellbeing Companion er nu tilgængelig på Genesys AppFoundry
Hjem VIRKSOMHED Sabio’s Wellbeing Companion er nu tilgængelig på Genesys AppFoundry

Sabio’s Wellbeing Companion er nu tilgængelig på Genesys AppFoundry

Af Redaktionen

Sabio Group har annonceret, at deres nye Wellbeing Companion-løsning nu er tilgængelig på Genesys AppFoundry.

 Companion har til formål at øge kontaktcentrenes trivsel og ydeevne ved hjælp af AI, analyser og menneskelig indsigt.

AppFoundry-listen gør det lettere for organisationer at få adgang til Sabios transformerende tilgang til overvågning af agenternes velbefindende i kontaktcentret.

Det gør det muligt for kontaktcentre at reducere nedslidning, fravær og sygemeldinger, samtidig med at agenterne får mulighed for at levere fremragende kundeoplevelser (CX).

“Trivsel i kontaktcentret handler om at skabe et miljø, der understøtter rådgivernes trivsel og styrker deres præstationer”, siger Dr. Phoebe Asquith, Senior Business Consultant hos Sabio. “Med vores Wellbeing Companion, som nu er tilgængelig på Genesys’ AppFoundry, er det endnu nemmere for virksomheder at opbygge en kultur af omsorg og høj performance.”

Wellbeing Companion er en del af et bredere trivselsprogram fra Sabio, som omfatter psykologibaseret opdagelse, konsulenttjenester og løbende strategisk successtyring. Trioen udgør et holistisk, skræddersyet og datastyret trivselsprogram, der sætter medarbejdernes trivsel i centrum for organisationskulturen.

Sabio’s Wellbeing Companion er nu tilgængelig på Genesys AppFoundryCompanions AppFoundry-liste følger efter, at løsningen blev shortlistet i Tomorrow’s Health & Safety Awards Guide 2024, som anerkender de mest innovative sundheds- og sikkerhedsprodukter, der vil gøre en reel forskel for britiske arbejdspladser.

Du kan få mere at vide om Sabios Wellbeing Companion-løsning – samt detaljer om, hvordan du får en demo – på Genesys AppFoundry her.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>