Logitech præsenterer Signature Slim Keyboard og Combo, der skaber naturligt flow mellem arbejde og privatliv ved skrivebordet
Hjem NYE PRODUKTER Logitech præsenterer Signature Slim Keyboard og Combo

Logitech præsenterer Signature Slim Keyboard og Combo

Af Redaktionen

Det nye tastatur matcher Signature Mouse med nemt skift mellem enheder og softwaretilpasning.

I dag præsenterer Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) Signature Slim K950 Wireless Keyboard, Signature Slim Combo, og Signature Slim Combo for Business, som er designet til at gøre oplevelsen på tværs af arbejds- og privatcomputer mere enkel.

Til dem der har en enkelt arbejdsstation til både professionelle og personlige opgaver, er Signature Slim-produkterne smukt designede løsninger, der tager sig godt ud derhjemme eller på kontoret. Med flere funktioner end et typisk begyndertastatur og tidsbesparende softwaretilpasninger skaber tastaturet en strømlinet oplevelse med at håndtere arbejde og privatliv ved skrivebordet.

”Vi har skabt Signature Slim-tastaturet som den perfekte makker til Signature-musen, som vi introducerede for to år siden for at imødekomme alle dem, der jonglerer arbejde, privatliv og alt derimellem”, udtaler Art O’Gnimh, som er general manager of the Core Personal Workspace Solutions business hos Logitech. ”Signature Slim hjælper dig med at bevare overblikket i professionelle og private sammenhænge og forbindes ubesværet til både din hjemme- og arbejdscomputer.”

Signature Slim Combo indeholder Signature Slim K950 trådløs tastatur og Signature Plus M750 trådløs mus, som er tilgængelig i farverne Graphite og Off-White. Med en dynamisk livsstil, hvor arbejde og hjem smelter sammen, kan du skrive og klikke på tværs af den stationære hjemmecomputer og den bærbare arbejdscomputer med et enkelt klik. Vær fokuseret og uforstyrret med stille tastaturtaster, lydløse museklik og hurtig og præcis scrolling med SmartWheel.

Logitech præsenterer Signature Slim Keyboard og Combo, der skaber naturligt flow mellem arbejde og privatliv ved skrivebordetSignature Slim K950 minder om at skrive på en bærbar og designet er holdt enkelt. Optimer din tid ved skrivebordet og dine daglige opgaver med Logi Options+ App, vores software, der forbedrer din oplevelse med Signature Slim Combo og Keyboard. Skift nemt mellem arbejde og fritid med genveje som volumenkontrol, play/pause og mute/unmute, eller anvend Smart Actions, som giver dig mulighed for at springe gentagne handlinger over ved at automatisere flere opgaver med et enkelt tryk på en tast, så du kan starte eller slutte din dag med et enkelt tryk.

Til IT-afdelingerne, der sørger for udstyr til dagens arbejdsstyrke, introducerer Signature Slim Combo for Business en ny standard til en pris, der er perfekt til masseimplementering. Kombinationspakken er udstyret med Logi Bolt sikker trådløs teknologi, der giver pålidelige forbindelser, selv i overbelastede trådløse miljøer. Med Signature Slim Combo, kan IT-afdelinger masseintroducere et tastatur og en mus til hele deres globale arbejdsstyrke og fjernovervåge enhederne gennem Logitech Sync for at sikre, at afdelingernes enheder forbliver velfungerende og opdateret med global kundeservice. Kombinationspakken passer til Windows, macOS, Chrome OS og andre førende styresystemer.

 Tilgang og bæredygtighed

Signature Slim K950 og Signature Slim Combo er designet i overensstemmelse med Logitechs mål om at skabe produktoplevelser, der forbedrer folks liv. Det betyder at overveje alle miljømæssige og sociale indvirkninger som en del af enhver designbeslutning. Begge produkter er certificeret CO2-neutrale ligesom resten af Logitechs produkter og papirindpakningen kommer fra FSC-certificerede skove og andre kontrollerede kilder. Plastdelene i Signature Slim K950 og Signature Slim Combo inkluderer certificerede genanvendt plastik for at give nyt liv til færdiganvendt plastik fra gammelt forbrugerelektronik – det gælder 62% for Graphite (Signature Slim K950), 61% for Graphite og 25% for Off-White (Signature M750).

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>