Mobvoi præsenterer efterfølgeren til sit mest populære smart-ur
Hjem NYE PRODUKTER Mobvoi præsenterer efterfølgeren til sit mest populære smart-ur

Mobvoi præsenterer efterfølgeren til sit mest populære smart-ur

Af Redaktionen

Producenten af smart watches Mobvoi forbedrer sit TicWatch Pro 3 Ultra GPS med et væld af opgraderinger.

Mobvoi Inc., en af branchens ledende producenter af smart watches og skaberen af TicWatch-serien, lancerede i oktober 2021 deres nyeste TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Det nye Pro 3 Ultra smart-ur er en opgraderet udgave af Mobvois TicWatch Pro 3 GPS fra 2020 og har en mere robust konstruktion med materialer af militær kvalitet samt højere ydeevne.

Løfter barren endnu en gang

Det stilfulde og hårdføre smart-ur er designet til mange forskellige formål. Det er eksempelvis relevant for dem, der altid gerne vil have deres notifikationer ved hånden, når de er på farten, og dem, der ønsker at spore alle sundheds- og fitnessaktioner. Og for dem der bare vil have et robust ur til udendørsaktiviteter.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS har en øget ydeevne på op til 40%  og er drevet af Qualcomms® Snapdragon Wear™ 4100 Platform og Mobvois unikke dobbelt-processorsystem, et chipsæt der åbner apps meget hurtigere. Dette resulterer i et hurtigt og responsivt smart-ur med lavere batteriforbrug.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS er bygget med materialer, der er godkendt som US Military Standard 810G (MIL-STD-810G). Det vil sige, at uret kan modstå ekstreme temperaturer, fugtighed, solstråling, stød, lavt tryk og IP68 vandmodstand.

Apps og funktioner, men med et TicWatch-twist

Med TicWatch Pro-seriens Dual Display kan brugeren opnå udseendet og følelsen af et traditionelt digitalt ur, men med et avanceret smart-ur lige nedenunder. Det kan vælges i 18 forskellige farvemuligheder, der afspejler humør og personlighed. Det er desuden muligt at gå den digitale minimalistiske vej, når brugeren er på farten eller har hårdt brug for batteri. Med Smart Mode kan levetiden forøges op til 72 timer eller i 45 dage i Essential Mode, hvor app-brug er begrænset.

Mobvoi præsenterer efterfølgeren til sit mest populære smart-urFor at holde styr på brugerens fysiske og mentale helbred har TicWatch Pro 3 Ultra en komplet pakke af funktioner til overvågning af sundhed. Disse omfatter daglige pulsmålinger inklusive registreringer af uregelmæssige hjerteslag eller atrieflimren, således at der bliver givet en advarsel, hvis brugerens hjerterytme er for hurtig, for langsom eller uregelmæssig. Yderligere funktioner inkluderer vurderinger af mental træthed og energiniveaumåling. Alle rapporter leveres via den indbyggede TicHealth-app og Mobvoi-appen på din Android eller iOS-enheder.

Med over 20 træningstilstande til aktive brugere eller dem, som har brug for yderligere motivation for at blive aktive, giver TicWatch Pro 3 Ultra mulighed for at træne hårdere og smartere. Blandt andet er det muligt at modtage statistikker i realtid samt træningsoversigter direkte på uret og i Mobvoi-mobilappen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>