Mød MacTeknik: Mac reparationer på højeste niveau

MacTeknik er et navn, man med fordel kan huske på, hvis man ejer en Mac.

Mød MacTeknik: Mac reparationer på højeste niveau 1Den sjællandske virksomhed har nemlig specialiseret sig i Mac reparationer og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Med fordele som gratis fejlfinding og tilfredshedsgaranti forsøger MacTeknik at blive danskernes foretrukne valg af Mac reparatør.

Specialister med mange års erfaring

MacTeknik – en fremadstormende virksomhed under GladTeknik – beskæftiger en lang række dygtige folk med en håndfuld forskellige specialer. Teamet tæller blandt it-teknikere, elektronikingeniøre, data recovery specialister og meget andet. Med så mange specialer og kompetencer samlet ét sted har MacTeknik mulighed for at udbedre stort set alle fejl og skader.

Virksomheden er stiftet af Mathias E. Nielsen, der har mange års brancheerfaring. Fra at sidde med en verden af mere eller mindre komplekse reparationer, så sidder ejeren Mathias i dag og er ansvarlig for en lang række butikker og ansatte.

90 % af reparationerne udføres på under 24 timer

MacTeknik mener det seriøst, når de reklamerer med at ville levere en uovertruffen service hver gang. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at de løser 90 % af opgaverne inden for 24 timer. Som kunde kommer man dermed ikke til at undvære ens Mac i mere end 24 timer – medmindre de nødvendige reservedele ikke er på lager.

Hos MacTeknik kan du få repareret og serviceret såvel gamle som nye Mac computere. Det gælder ikke bare modellerne MacBook Pro og MacBook Air, men også iMac.

Her er nogle eksempler på, hvad de dygtige teknikere tilbyder:

  • Rensning af enhed for støv og skidt
  • Reparation og udskiftning af strømforsyning
  • Udskiftning af harddisk
  • Optimering af enhedens hastighed
  • Udbedring af vandskader

… og mange andre ydelser!

Det siger kunderne om MacTeknik / GladTeknik

MacTeknik og GladTeknik, der tager hånd om reparationer i København og resten af Sjælland, er blevet bedømt af rigtig mange kunder. En stor del af disse anmeldelser findes på trustpilot.com, hvor tidligere kunder har mulighed for at give fra 1 til 5 stjerne(r) og i samme ombæring skrive lidt om deres oplevelse.

MacTekniks / GladTekniks TrustScore (udtrykker kundetilfredsheden) lyder pt. på 5 stjerner ud af 5 mulige. Deres TrustScore er baseret på mere end 300 indsamlede kundeanmeldelser. Med en så høj kundetilfredshed vil man være i sikre hænder hos MacTeknik.

Få et uforpligtende tilbud på din Mac reparation

– Sådan lyder det fra MacTeknik.

Mac reparationer er i de fleste tilfælde rentable, men mange Mac brugere ved af erfaring, at nogle fejl og skader kan være dyre at udbedre.

MacTeknik har for at imødekomme deres kunder – mht. økonomi – en ambition om at levere ikke kun den bedste kvalitet, men også den skarpeste pris.

Som (potentiel) kunde kan man helt frit og uforpligtende anmode om et tilbud på en Mac reparation. Dette sker efter en fejlsøgning, hvor det bliver specificeret, hvad enheden fejler.

MacTeknik har foruden et par værksteder en lang række indleveringssteder, hvor du kan aflevere din Mac. De er bl.a. til stede i Hvidovre, Farum, København S, Herfølge m.fl.