ESVAGT hædret med Vestas Sustainability 'Supplier of The Year'-pris
Hjem ENERGI ESVAGT hædret med Vestas Sustainability ‘Supplier of The Year’-pris

ESVAGT hædret med Vestas Sustainability ‘Supplier of The Year’-pris

Af Redaktionen

Ambitiøse klimamål og konkrete, innovative indsatser er baggrunden for, at Vestas har peget på ESVAGT som årets leverandør målt på bæredygtighed.

Der var stor hæder til ESVAGT ved Vestas Supplier Forum, hvor ESVAGT blev tildelt årets ‘Supplier of The Year’-pris indenfor bæredygtighed.

I motivationen for sit valg fremhævede Vestas, at ESVAGT ikke alene bakkede op om Vestas’ klimaambition, men også engagerer sig i at omsætte ambitionerne i handling, der gør en reel forskel:

ESVAGT hædret med Vestas Sustainability 'Supplier of The Year'-pris”ESVAGT er en pioner indenfor bæredygtig innovation og viser vejen frem, både i deres daglige samarbejde med VESTAS og senest med byggeriet af verdens første emissionsfri Service Operation Vessel (SOV). ESVAGT har et årelangt engagement i energioptimering, og er et eksempel til efterfølgelse indenfor både miljømæssig og social bæredygtighed,”

ESVAGT’s Søren Karas, Chief Strategy & Commercial Officer, er begejstret for at modtage prisen på ESVAGTs vegne:

”Vi er stolte over at modtage denne vigtige pris. Bæredygtighed er centralt for vores strategi, og denne pris er en stor motivation til at fortsætte med at udvikle de mest innovative, bæredygtige og sikre løsninger – i samarbejde med ambitiøse kunder som Vestas. Vi ser frem til fortsat at fremme den grønne dagsorden sammen med Vestas.” Siger han.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>