Nyt medlem af Norton Winters Q-Flute-familie
Hjem NYHEDER Nyt medlem af Norton Winters Q-Flute-familie

Nyt medlem af Norton Winters Q-Flute-familie

Af Redaktionen

Under varemærket Norton Winter lanserer Saint-Gobain Abrasives nu Q-Flute PRIME – en innovativ løsning for sporslibning af skaftværktøj i hårdmetal.

Det nye diamantbindemiddel er konstrueret for at imøde komme branchens produktivitetskrav og øge slibeevnen til et nyt uset niveau.

Norton Winter Q-Flute Prime tilbyder en fremragende fritslibende funktion kombineret med en optimal dimensionsstabilitet, længere levetid på slibeskiven og kortere cyklustider. Tests viser at slibeskiven kræver betydligt lavere kræfter og leverer en forøget holdbarhed på profilen på op til 50 procent sammenlignet med andre skiver for sporslibning, hvilket giver den bedste ydeevne selv ved produktion af store volumer.

– Vore innovative diamantslibeskiver for sporslibning er en premiumløsning til de mest krævende kunder. Slibeskiverne er designet til at levere en optimeret ydelse og for at gøre det muligt for producerende virksomheder, at øge produktionen, forbedre kvaliteten på værktøjet og dermed maximere processens produktivitet og lønsomhed, siger Jörgen Norell, Director Engineered Markets EMEA, Saint-Gobain Abrasives.

Norton Winter Q-Flute PRIME findes i alle størrelser og standardmodeller. Special tilpassede skiver kan også produceres på forspørgsel.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>