audi concept
Hjem EFTER ARBEJDE Verdenspremiere på Audi skysphere concept

Verdenspremiere på Audi skysphere concept

Af Redaktionen

Audi viser skysphere-konceptbilen, der er det første medlem af en ny familie på tre konceptbiler, som mærket med de fire ringe bruger til at fremvise sin vision for fremtiden for progressiv luksus.

Den eldrevne roadster afslører, hvad fremtiden byder på for Audi-design, hvor interiøret bliver et interaktivt rum, og bilen en oplevelsesenhed. Verdenspremieren finder sted den 10. august 2021 som en del af en digital begivenhed.

Audi præsenterer skysphere-konceptbilen virtuelt ved “Celebration of Progress” den 10. august, der starter kl. 19.00. Under præsentationen vil Hildegard Wortmann, direktionsmedlem for salg og marketing hos AUDI AG, give et indblik i, hvordan Audi driver mærkets transformation og former en verden af førsteklasses mobilitet. Head of Audi Brand, Henrik Wenders, vil forklare fokusset på interiørkonceptet og det holistiske digitale økosystem, der giver en ny oplevelse. Audi kalder dette nydesignede interiør, der omgiver passagererne, for “sphere”. Audi-designer Gael Buzyn vil fortælle om designprocessen og forklare detaljerne i Audi skysphere-konceptet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>