Palo Alto Networks gør AI-genereret OT-sikkerhedsløsninger lette at bruge
Hjem SIKKERHED Palo Alto Networks gør AI-genereret OT-sikkerhedsløsninger lette at bruge

Palo Alto Networks gør AI-genereret OT-sikkerhedsløsninger lette at bruge

Af Redaktionen

Palo Alto Networks gør AI-genereret OT-sikkerhedsløsninger lette at bruge for over 61.000 it-sikkerhedskunder.

Nye Zero Trust OT-sikkerhedsløsninger sikrer kritisk infrastruktur uden yderligere sensorer.

Brugen og opkoblingsmuligheden med operationsteknologier, på engelsk operational technology OT) vokser stødt i takt med, at man oplever stadig flere it-angreb på OT-miljøerne. It-angrebene forstyrrer aktiviteter og gør skade på ikke bare indtjening og omdømme i forsyningskæden, menneskelig sikkerhed og kritisk infrastruktur. For at hjælpe virksomheder med at holde deres OT-miljøer sikre, introducerer Palo Alto Networks en af de mest omfattende Zero Trust OT-sikkerhedsløsninger. 

Et nøglekomponent i løsningen er den nye cloud-baserede Industrial OT-sikkerhedsservice, som hurtigt kan tilknyttes uden behov for installation af yderligere sensorer hos de 61.000+ aktive brugere af Palo Alto Networks it-sikkerhedsprodukter, såsom hardware og software Next-Generation Firewalls (NGFW) og Prisma SASE. Bygget på et AI-baseret fundament med let udrulning in mente, gør de nye løsninger kunder i stand til at sikre deres OT-miljøer mod selv de mest sofistikerede trusler, alt imens deres aktivister og drift forenkles.

“De fleste OT-sikkerhedsløsninger på markedet kommer til kort, fordi de ikke kan håndtere de nye aktiviteter og kun kan advare imod, men ikke forebygge trusler. Vores OT-sikkerhedsløsning er designet til at hjælpe virksomheder med at forblive sikre med høj synlighed og effektiv sikkerhed alt imens deres tilgængelighed og uptime-krav tilgodeses,” siger Anand Oswal, SVP for network security hos Palo Alto Networks.

Machine Learning opdager angreb
Palo Alto Networks gør AI-genereret OT-sikkerhedsløsninger lette at brugeVed at bruge branchens første Machine Learning OT visibility engine, er Industrial OT-sikkerhedsservice i stand til at genkende hundredvis af unikke OT-enhedsprofiler, over 1000 OT/Industrial Control System (ICS) applikationer og har flere hundrede særprægede OT-trusselssignaturer, som beskytter aktiver, som ellers er svære at beskytte.

Servicen kan dermed hjælpe sikkerhedsteam med proaktivt at opsnappe eventuelle trusler og indføre nødvendige tiltag, før skaden er sket.

Tjenesten observerer, kategoriserer og visualiserer kontinuerligt adfærd, så uregelmæssigheder lynhurtigt opdages og adresseres med firewall-tiltag.

“Som industrielle OT-systemer og it-systemer bliver mere og mere forbundne, ligeså gør størrelsen af den tilgængelige angrebsflade for fjenden. Forsvar mod stadig mere sofistikerede trusler kræver et udvidede sikkerhedsstrategier, som kan giv synlighed, kontekst og Zero Trust egenskaber på tværs af både OT og it-netværk, enheder, applikationer og brugere. Palo Alto Networks løsninger omfavner en strømlinet sikkerhedsmodel, som lover hjælp til at beskytte komplekse OT-miljøer,” siger Dave Gruber, principal analyst, Enterprise Strategy Group.

Zero Trust og OT-sikkerhedsløsningerne sikrer adskillige OT brugsscenarier med Zero Trust tiltag:

  • OT assets and networks ved at bruge Palo Alto Network’s NGFW sammen med det nye Industrial OT Security Service.
  • Remote access ved at bruge Prisma SASE.
  • 5G-connected devices ved at bruge NGFWs sammen med Palo Alto Network’s 5G-Native Security.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>