CatalystOne har lancerer Professional Services for at hjælpe virksomheder med at opnå deres vision for HR-digitalisering
Hjem NYE PRODUKTER CatalystOne har lanceret Professional Services for at hjælpe virksomheder med at opnå deres vision for HR-digitalisering

CatalystOne har lanceret Professional Services for at hjælpe virksomheder med at opnå deres vision for HR-digitalisering

Af Redaktionen

HR-system leverandøren CatalystOne har netop lanceret Professional Services som en ny del af deres forretning, for bedre at kunne assistere deres kunder med at opnå visionen for deres HR-digitaliseringsrejse.

Den nye tjeneste inkluderer blandt andet ekstra assistance med processer og opgaver i forbindelse med udvælgelsen og implementeringen af et HR-system – lige fra hjælp til gennemførelse af businesscasen og readiness-analysen.

CatalystOne Professional Services vil tilbyde ekspertise i områder som kunderne eventuelt mangler internt, både i forhold til kapacitet og/eller kompetencer – som f.eks. change-management, træning og oplæring af brugere, eller løbende sundhedstjek af systemet.

CatalystOne har lancerer Professional Services for at hjælpe virksomheder med at opnå deres vision for HR-digitalisering“Igennem vores mange års erfaring, har vi ofte observeret at vores kunder har haft behov for støtte på deres digitaliseringsrejse.”

“Det er afgørende for os at vores løsning lever op til kundernes forventninger og opfylder deres ønsker, hvilket kan være alt lige fra forbedret master data kvalitet og datasikkerhed, til en mere strategisk HR-funktion” udtaler Chief Customer Officer hos CatalystOne, Anna Erlandsson.

“Der findes ikke to ens kunder og vi forstår at det kræver et bredt udvalg af konsulentydelser, i tillæg til vores typiske implementeringstjenester, at bedst muligt kunne støtte, udfordre og hjælpe vores kunder på deres digitaliseringsrejse.”

CatalystOne Professional Services vil blive leveret både af interne CatalystOne konsulenter og eksterne certificerered partnere med solid erfaring og dybt kendskab til både IT, forretning og HR.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>