Panasonic introducerer sin mest bæredygtige LCD-projektor til dato
Hjem NYE PRODUKTER Panasonic introducerer sin mest bæredygtige LCD-projektor til dato

Panasonic introducerer sin mest bæredygtige LCD-projektor til dato

Af Redaktionen

Højere lysstyrke, forbedret effektivitet og genanvendelige komponenter gør Panasonics MZ882-projektorserie til det mest bæredygtige valg.

Panasonic Connect Europe præsenterede i dag sin hidtil mest bæredygtige projektor. Med en lysstyrke på op til 8.200 lm sætter MZ882-serien en ny standard for visuel kvalitet inden for uddannelse og på arbejdspladsen, samtidig med at der lægges stor vægt på holdbarhed og omkostningseffektivitet.

MZ882-serien er en milepæl i virksomhedens bestræbelser på at reducere sine produkters CO2-fodaftryk ved for første gang at inkludere genanvendt resin (10%) i projektorens hovedenhed og genanvendelige komponenter overalt. Projektoren minimerer spild gennem mindre emballage og tilhørende tilbehør og introducerer energibesparende innovationer, samtidig med at den leverer de lyse, skarpe billeder i veloplyste rum, som kunderne forventer fra Panasonic.

“Dette er endnu et vigtigt skridt på vores rejse mod at gøre alle Panasonics produkter så bæredygtige som muligt,” siger Hartmut Kulessa, European Marketing Manager for Visual System Solutions hos Panasonic Connect Europe. “Ved at skifte til denne fleksible projektor kan organisationer reducere energiforbrug, affald og CO2-fodaftryk i overensstemmelse med deres mål for bæredygtig udvikling.”

Optimeret til at reducere affald og CO2-aftryk

Panasonic introducerer sin mest bæredygtige LCD-projektor til datoSeriens avancerede optiske motor øger lysstyrken i forhold til den eksisterende MZ880-serie ved at øge lm/W-effektiviteten med op til 8,7%. MZ882-serien introducerer også en intelligent startfunktion, der tænder projektoren automatisk ved signaldetektering og minimerer kontinuerlig projektordrift under præsentationer. For at begrænse spild kan ECO-filteret vaskes og genbruges to gange, mens vedligeholdelse af lyskilde og filter anbefales ved 20.000 timer.

Lys og skarp visningskomfort

Med optimalt afbalancerede farver og lysstyrke leverer MZ882-serien skarpe, detaljerede billeder, der er behagelige for øjet i velbelyste rum. Billedrealisme og energieffektivitet forbedres yderligere af Dynamic Contrast, der giver et højt kontrastforhold på 3.000.000:1 med scenekoblet modulationskontrol til lyskilden.

Detail Clarity Processor 4 analyserer videosignalet i hver scene for at opnå en forbedret følelse af klarhed. Daylight View Basic måler den omgivende belysning og udfører korrektioner i realtid for at forbedre lysstyrkeoplevelsen og optimere energiforbruget. Til applikationer med flere skærme understøtter projektoren Shutter Sync- og Contrast Sync-funktioner og er kompatibel med Panasonics Geometry Manager Pro-software.

Strømlinet arbejdsgang og jævn brugeroplevelse

Støjsvag drift på 27 dB reducerer distraktioner og holder deltagerne fokuseret på præsentationen. Widescreen 21:9-billedformater understøttes, så de passer til fordybende mødelayout eller til visning af dokumenter side om side. En ny funktion til registrering af projektorens position minimerer installationstiden og antallet af medarbejdere, der skal involveres i installationsprocessen, hvilket bidrager til et mere strømlinet og ressourcevenligt workflow. Et udvalg af seks valgfrie objektiver, herunder ELU20 Ultra-Short-Throw Zoom-objektivet, understøtter bredspektret elektrisk objektivskift for at tilpasse projektionen til ethvert layout problemfrit.

MZ882-serien vil være tilgængelig fra Q2 2024.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>