PANASONIC LANCERER NY SERIE 1-CHIP DLP-PROJEKTORER TIL STORE PROJEKTIONER
Hjem NYE PRODUKTER PANASONIC LANCERER NY SERIE 1-CHIP DLP-PROJEKTORER TIL STORE PROJEKTIONER

PANASONIC LANCERER NY SERIE 1-CHIP DLP-PROJEKTORER TIL STORE PROJEKTIONER

Af Redaktionen

Panasonic har lanceret sine første 1-Chip DLP-laserprojektorer med en lysstyrke på 15.000 lumen.

Det kompakte design reducerer fordyrende teknikerarbejde og gør det muligt for projektorerne at passe ind på steder med begrænset installationsplads.

Panasonic Connect Europe annoncerede i dag to nye 1-chip DLP-laserprojektorer, der er designet til at udvide muligheden for at bringe nye fordybende applikationer til den placeringsbaserede underholdningsindustri. PT-REQ15-projektoren er den første 1DLP 4K-projektor fra Panasonic, der tilbyder en lysstyrke på 15.000 lm, mens PT-REZ15 leverer 15000 lm med WUXGA-opløsning (1920 x 1200). Projektorernes kompakte design højre grafikkvalitet betyder, at installatører kan undgå dyrt elektrisk konstruktionsarbejde på stedet og bringe fordybende oplevelser til nye steder, hvor installationspladsen er begrænset. REQ15 og REZ15 vil være tilgængelige fra andet kvartal 2024.

Spektakulære billeder i stor skala

REQ15 bruger Quad Pixel Drive, Panasonics banebrydende 2-aksede pixelskiftende teknologi, til at gengive autentiske 4K-billeder, der er dybe, jævne og detaljerede. Det muliggør skarp projektion af 2K/240Hz indhold over flere videomappede lærreder med en latenstid på 6 ms eller mindre.

Teknologien kan også synkroniseres med Panasonics ET-SWR10 Real-Time Tracking Projection-Mapping System for at sammensmelte digitalt indhold og analog bevægelse inden for XR-attraktioner eller sceneoptrædener. Rich Colour Enhancer, en teknologi, der udvider den røde kanals output, leverer mere levende og præcise røde toner. Evolved Dynamic Contrast puster nyt liv i hvert billede. Dens nye sceneanalysekredsløb genkender bedre lyse og mørke områder af billedet for fængslende visuel effekt.

PANASONIC LANCERER NY SERIE 1-CHIP DLP-PROJEKTORER TIL STORE PROJEKTIONERSømløse overgange er også afgørende i fordybende 360° rum, især når der projiceres på buede skærme. Sortniveauindstillingerne tilbyder punktbaseret kantjustering for vilkårligt formede lærreder, så sortniveauer kan indstilles præcist. Med muligheden for at fjerne sammenkædningen af justering af sortniveau fra geometrisk justering kan indstillinger for sortniveau anvendes på hele blandingen, herunder billedoverlapninger uden for visningsområdet, for et helt problemfrit billede på flere lærreder.

Ubesværet arbejdsgang og udvidede funktioner

En Intel SDM-kompatibel kortplads giver mulighed for valgfrie proprietær eller tredjeparts funktionskort. Med et passende kort kan brugerne tilpasse, skalere og udvide tilslutningsmuligheder, så de passer til applikationens grænseflade eller AVoIP-standard. Nye objektiver med høj kontrast har motoriseret center- og periferifokus for nem justering via fjernbetjening. Arbejdsgangen på stedet strømlines med en NFC-funktion, der gør det muligt at klargøre eller initialisere projektorer via smartphone uden at tænde dem. Forudaktiverede opgraderingssæt til Geo Pro udvider funktionaliteten og automatiserer videomapping via kamera.

Suveræn pålidelighed med vedligeholdelsesfri drift

For at undgå afbrydelser, der påvirker gæsteoplevelsen, og reducere driftsomkostningerne har begge produkter en optisk motor og et laserlyskildemodul, der overholder IP5X-standarden for støvtæthed (IEC 60529), hvilket eliminerer behovet for et luftfilter og muliggør 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift. Det raffinerede væskekølesystem muliggør kontinuerlig drift i støvede miljøer. Multi-Laser Drive Engine har unikke failover-kredsløb, der begrænser lysstyrketab ved diodefejl, mens en Backup Input-funktion skifter til et backupsignal uden skærmblankning, hvis den primære afbrydes.

For mere information om de nye projektorer, besøg: PT-REQ15 | Panasonic Connect

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>